Categorie: THEATER, DANS, JEUGD

Donderdag 03 Juni 2010 at 11:58 am

Leeuwenhart een dansvoorstelling over moed.

Leeuwenhart

Van de redactie.

Het hart begint sneller te kloppen, het bloed raast door de aderen de geest gefocust. En dan komt het moment van nu, nu doe ik het, het beslissende moment. Hoe ervaar je dit moment in het lichaam? Is het bevrijdend of beangstigend? Of allebei. Moed geeft uiting aan de kracht niet bang te zijn om te leven, te spreken, te bewegen, je te gedragen zoals je denkt  dat het moet om te worden die je wilt zijn.

Een dansvoorstelling van Katharina Conradi voor de jeugd nog te zien op 20 juni in het pleinthater om 16:00 uur.

Katharina Conradi werkt op de grens van beweging en theater meestal met professionele dansers/bewegers. Haar fascinatie als maker ligt in de grillige schoonheid van het onvolmaakte. Deze voorstelling maakt ze met 9 kinderen in de leeftijd van 9 tot 15 jaar. Het is haar tweede project met kinderen.

concept & choreografie: Katharina Conradi
spelers/bewegers : Ties van den Broek, Ana Diadorim Rocha de Cunto Lemos, Flint Louis Hignett, Luc Hoogland-Kalff, Thijs Hoogland-Kalff, Cleo Julia Mullis, Balou Rietveld, Anna Vos, Maud Vos
dramaturgie : Sarah Ringoet
productie: Hedwig Koers

Voor informatie en kaartverkoop, hier is de website van Het Pleintheater.
Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.