Categorie: MUZIEK, NIEUWS, TIPS

Zaterdag 10 Juli 2010 at 02:13 am

BLØF, CARO EMERALD EN ALAIN CLARK OP DE VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE! 2011

"De vrienden van Amstel Live Line-Up (c) Capital Photos Paul Bergen
(klik voor vergroting)

Van de redactie met foto's van Paul Bergen, Capital Photos.

Op 8 juli zijn door Amstel en producent Tribe de eerste namen bekend gemaakt voor de 13e editie van De Vrienden van Amstel LIVE!. Onder meer BLØF, Caro Emerald, Alain Clark, Acda en de Munnik en de 3JS zullen in januari 2011 een bezoek brengen aan de grootste kroeg van Nederland. Xander de Buisonjé is opnieuw de gastheer. Vanwege de grote belangstelling voor het muziekevenement heeft de organisatie besloten om een vijfde en zesde concertavond op 21 en 22 januari toe te voegen aan de concertreeks in Ahoy. De kaartverkoop is inmiddels gestart.
De vaste muziekingrediënten van het evenement blijven ongewijzigd. Zo zal er opnieuw een eerbetoon zijn aan een Nederlandse artiest die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandse popmuziek en zal het programma vol verrassingen en gastoptredens zitten. Dit najaar maakt Amstel verdere aanvullingen op het programma bekend. De Vrienden van Amstel LIVE! 2011 vindt plaats op 21, 22, 26, 27, 28 en 29 januari 2011 in het vernieuwde Ahoy.

Helden van Amstel Live Foto Paul Bergen Capital Photos
(klik voor vergroting)

Nieuw: De Helden van Amstel LIVE!
Tevens werd vandaag bekend gemaakt dat een gloednieuw muziekevenement dit najaar zijn première beleeft. Onder de noemer "De Helden Van Amstel LIVE!" zullen drie Nederlandse topartiesten in de huid kruipen van hun drie grootste helden. Het evenement zal gaan touren door Nederland en keert jaarlijks terug naar De Vrienden van Amstel LIVE! als onderdeel van de show.

Het nieuwe muziekevenement van Amstel is ontstaan op De Vrienden van Amstel LIVE! 2010, toen VanVelzen hits ten gehore bracht van zijn helden Queen. Bezoekers van het evenement reageerden enthousiast op het nieuwe onderdeel in de show.De artiesten die optreden tijdens de eerste editie van de Helden Van Amstel LIVE! zijn VanVelzen, Nick & Simon en Miss Montreal. Edwin Evers is met zijn band de vaste begeleidingsband van het evenement.Officiële kaarten en de vernieuwde VIP arrangementen zijn verkrijgbaar via de website www.vriendenvanamstel.nl. Kaarten voor De Helden van Amstel LIVE! zijn binnenkort verkrijgbaar via www.heldenvanamstel.nl. Bezoekers kunnen op beide sites ook terecht voor actuele informatie over de evenementen.
Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.