Categorie: THEATER, FESTIVAL, MUZIEK, POP-ROCK

Vrijdag 06 Augustus 2010 at 2:27 pm

Nog een avondje "Parade"ren in Utrecht voordat de karavaan naar Amsterdam vertrekt..

Parade Utrecht foto Joke Schot Parade Utrecht foto Joke Schot Parade Utrecht foto Joke Schot

Door Adri van der Westen met foto's van Joke Schot (klik voor vergroting)

Vrijdagavond naar Utrecht geweest om de sfeer van de Parade in Utrecht te proeven. Nou, die was prima! Het was er lekker druk. Omdat wij begonnen met het vullen van onze maag en daarna bepaalden naar welke voorstelling we wilden, visten we in eerste instantie achter het net bij "Irritant" van de Vogelfabriek. Daar stond een "Irritant" lange rij bij de kassa voor de laatste kaarten!

We besloten tot "Absolutely Doomed" van GG Producties. We werden meteen meegezogen in het, begeleid door keiharde rockmuziek, uitkrijsen van alle negativiteit door Billy en Joy (what's in a name..)

Doomed foto Joke Schot Doomed foto Joke Schot Doomed foto Joke Schot

Dit omdat je je er zo zalig ongelukkig bij voelt, terwijl het uiteraard de schuld van de HELE wereld is. Als daar dan aan getornd wordt, moet je natuurlijk nog harder gaan brullen. Deze rol werd magnifiek vertolkt door Gusta Geleijnse in voortreffelijk samenspel met Harriët Stroet en Marcel Harteveld.
Wij hebben er van genoten!

In groot contrast met de "negatieve"voorstelling hebben wij de houding van de medewerkers op de Parade ervaren: ondanks de drukte positief, geduldig en Paradebezoeker-vriendelijk.

Dopegezinde Gemeente foto Joke Schot Dopegezinde Gemeente foto Joke Schot Dopegezinde Gemeente foto Joke Schot

Om onze avond sfeervol te besluiten, zijn we naar Dopegezinde Gemeente gaan kijken en luisteren met voorman Piërre van Duijl (zang & accordeon ).
Behalve het luisteren en kijken naar de zich in het zweet werkende bandleden ( het water liep ongeveer van het podium), voegde ook de doventolk Mirjam Stolk een extra dimensie aan het optreden van deze band toe. Helaas om 01.00 uur moesten zij stoppen, omdat de omwonenden anders nachtrust te kort zouden komen.
Overige bandleden:
Rick Witlox: gitaar
Marcel Cuypers: clarinet
Pieter Ubbels: tenorsaxofoon
Patrick Votrian: trombone
Peter Wassenaar: contrabas
Bob Langenberg: drums
Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.