Categorie: NIEUWS, TIPS, VERWACHT, WERELDMUZIEK

Woensdag 13 Oktober 2010 at 6:59 pm

FARACHA: The Arab Music & Lifestyle Expercience


Van de redactie.

Het meest spraakmakende Nederlands Arabische muziek event ooit, vindt deze winter plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Op zaterdag 20 november 2010 is het zover: Het eerste grootschalige Arabische muziekevenement, dat plaatsvindt buiten de Arabische wereld wordt gelanceerd in Nederland! De centraal gelegen Brabanthallen in Den Bosch vormen het decor voor dit sprookje. Een avondvullend programma met artiesten van ware superster status staat garant voor een onvergetelijke avond.

Goed nieuws voor de fans van Nancy Ajram!
Het gonsde de afgelopen weken al van de geruchten over de line-up en daarin werd de naam van Nancy Ajram vaak genoemd. Het is de organisatie van FARACHA een genoegen om deze toonaangevende vertegenwoordigster van de Arabische popmuziek te mogen presenteren aan haar fans in Nederland.

Nancy Ajram is al meer dan tien jaar een multiplatina verkopende zangeres, die in haar carrière vele muziekprijzen heeft gewonnen. Ze heeft in de afgelopen vijftien jaar zeven studioalbums uitgebracht en is te bewonderen in talrijke videoclips en commercials. In 2007 bereikte zij het magische aantal van meer dan 30 miljoen verkochte platen. Daarmee is zij de meest succesvolle hedendaagse popartieste uit de Arabische wereld. Ze dankt haar succes en populariteit vooral aan haar catchy popsongs en vrolijke videoclips. Afgelopen zomer is haar duet met K'naan - de Arabische versie van de hitsingle Wavin' Flag ten behoeve van het WK voetbal in Zuid-Afrika - op video uitgebracht. Met meer dan twee miljoen views op YouTube is dit de best bekeken Arabische video ooit.
Naast haar drukke bestaan als artieste vindt Nancy nog voldoende tijd voor haar taken als goodwill ambassador voor UNICEF. Algemeen wordt ze beschouwd als de Arabische vrouwelijke muziekicoon van het afgelopen decennium. Haar ongekende populariteit wordt nog eens onderstreept door de meer dan 550.000 followers op Facebook. Ze is door het Amerikaanse weekblad Newsweek en in het tv-programma van Oprah Winfrey uitgeroepen tot‘meest invloedrijke persoonlijkheid in de Arabische wereld'. Voor veel internationale merken - van juwelen tot babymelk en van frisdrank tot telecom -is de bekendheid en uitstraling van Nancy Ajram reden geweest om haar als boegbeeld in hun communicatie in te zetten.

Kijk hier voor meer informatie.

Of neem contact op met:
F.A.R.M Entertainment BV
Postbus 10164
2501 HD Den Haag
Rajae El Mouhandiz: rajae@farmentertainment.nl
Ron Betist: ron@farmentertainment.nl

Kaartverkoop via www.ticketpoint.nl
Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.