Categorie: TIPS, VERWACHT

Woensdag 01 December 2010 at 11:33 am

Shantel & Bucovina Club Orkesta in de Oosterpoort

Tip van de Redactie:

Balkanbeats, gipsybreaks en andere zeer dansbare Zuidoost-Europese klanken hebben de dansvloer in hoog tempo in bezit genomen. Een van de hoofdverdachten: dj en producer Stefan Hantel. Als dj Shantel legde hij met zijn debuutalbum *Disko Partizani* de fundering voor een nieuw genre grensoverschrijdende popmuziek. Met zijn flamboyante Bucovina Club Orkestar speelt hij overal in Europa de hipste clubs en festivals plat. Kort geleden ontdekte hij zelfs een andere planeet: *Planet Paprika*. Leuke naam voor zijn nieuwe feestalbum natuurlijk, waarop Shantel opnieuw uitbundige Oost-Europese zigeunergrooves met sexy dubs en beats mixt. De koning van de dansvloer trakteert weer op een zinderende live-ervaring. 

Shantel & Bucovina Club Orkestar
Zaterdag 4 december, 20:30 uur
De Oosterpoort, Kleine Zaal
Kaaten: 17,50 (exclusief servicekosten)

Bekijk HIER de website van Shantel
Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.