Categorie: TIPS

Maandag 03 Januari 2011 at 2:38 pm

EUROSONIC NOORDERSLAG 12 - 15 Januari 2011

Saint Lu 2011-01/esns_liggendlogo2011_copy2.jpg The Baseballs

Van de redactie. (voor foto's klik voor vergroting.)

Cultuurpodium gaat in het nieuwe jaar verder met het brengen van goed doordachte en doorleefd kritische recensies ondersteund met mooie foto's van ons team, onder aanvoering van Hans Speekenbrink. En via onze site kunt u op de hoogte blijven van voorstelling en festivals via de tips die wij voor u selecteren.

Hier is in het nieuwe jaar weer zo'n TIP!

Eurosonic Noorderslag onthult nieuwe namen Eurosonic Air

Met de toevoeging van vier nieuwe Nederlandse acts is de programmering van Eurosonic Air bijna rond. Het gratis toegankelijke podium wordt op donderdag 13 januari geopend door Alain Clark, gevolgd door een optreden van Waylon, wiens komst al eerder was bevestigd. 

Het programma van vrijdag 14 januari bestaat uit optredens van Rigby, Racoon en tot slot Kraak & Smaak. Spoedig maakt Eurosonic Noorderslag de laatste act, de afsluiter van de donderdag, bekend.

Eurosonic Air is een nieuw podium op de Grote Markt in Groningen tijdens Eurosonic Noorderslag, op donderdag 13 en vrijdag 14 januari 2011. Op beide dagen beginnen de concerten van Eurosonic Air om 20.00 uur. Verwachte eindtijd is middernacht. De toegang is gratis.

Het podium is een jubileumcadeautje aan de stad Groningen van Eurosonic Noorderslag, dat dit jaar 25 jaar bestaat. De keuze voor een puur Nederlands programma komt voort uit het feit dat Eurosonic Noorderslag dit jaar de focus legt op Nederlandse muziek (Dutch Impact, een initiatief van Muziek Centrum Nederland en Buma Cultuur).

Voor meer informatie over Noorderslag, klik HIER
Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.