Categorie: FESTIVAL, JAZZ, MUZIEK

Zondag 12 Juni 2011 at 10:48 am

NSJ opent in stijl met Natalie Cole

Natalie Cole op North Sea Jazz

Op 7 juli vindt in de Amazon dé grote opening plaats van het North Sea Jazz Festival. Vocal jazzlegende Natalie Cole keert na maar liefst zeventien jaar terug naar Nederland om met een spetterende show het begin in te luiden van het North Sea Jazz Festival 2011. De avond wordt geopend door Ruben Hein.

Na tientallen albums en meerdere Grammy Awards kan wel worden gesteld dat Natalie Cole een fenomeen is. Ze heeft in haar carrière meerdere grote hits uitgebracht, zoals This Will Be (An Everlasting Love), Inseparable, Our Love, I've Got Love On My Mind, Pink Cadillac en Miss You Like Crazy. In 1991 kwam Natalie Coles bestverkochte album Unforgettable... With Love uit, een eerbetoon aan haar vader Nat 'King' Cole. Daarvoor ontving ze zes Grammys, waaronder Album Van Het Jaar. De cd stond vijf weken op nummer 1; in de VS werden acht miljoen exemplaren verkocht.

Op het North Sea Jazz Gala zal Natalie Cole samen met haar band eindelijk weer stralen op een Nederlands podium. Dit is je kans om de aftrap van het North Sea Jazz Festival te vieren zoals het hoort!

Gala arrangement
Tijdens deze speciale gelegenheid biedt North Sea Jazz exclusieve gala-arrangementen om deze avond nog gedenkwaardiger te maken. Geniet van een compleet verzorgde avond met met een ontvangst in stijl, een hapje en drankje en het concert van Natalie Cole. Klik hier voor meer informatie.
Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.