Categorie: THEATER, MUSICAL, NIEUWS, VERWACHT

Dinsdag 20 Maart 2012 at 11:55 am

Ellen Evers in intiem sfeervol concert

Ellen Evers

Door Jacques Nachtegaal - Het Collectief N & P

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart aanstaande staat Ellen Evers, met Ed Boekee (Toetsen), Jeroen Molenaar (drums) en Xander Buvelot (Bas) op het sfeervolle podium van het kleine Apollofirst theater in Amsterdam.
Ellen, die in musicalland een succesvol artiest genoemd mag worden, heeft de laatste jaren met de meest uiteenlopende producties van "Miss Saigon", "Chicago" als Betty Hart, tot "Cabaret" en "The Full Monty" om er maar een paar te noemen, met heel veel passie en succes de planken gevuld.

Nu is ze dan eindelijk weer even te zien in een eigen solovoorstelling. Begeleid door een drietal topmusici zal ze haar publiek weten te vervoeren met uiteenlopend en veelal voor het publiek zeer verrassend materiaal. Dat Ellen veel meer in haar mars heeft dan louter musical, kwam met name in "Turks Fruit" en "Liedjes van Toon" het meest duidelijk naar voren. En ze overtuigde eenieder van haar brede spectrum in 2009 toen ze langs de vaderlandse theaters toerde met haar programma "Eindelijk solo", wat een enorme verrassing was. Nu is ze dan voor slechts twee dagen te zien in het Apollofirst-theater aan de Amsterdamse Apollostraat, schuin tegenover het Hilton Hotel. Het gebeurt niet vaak dat ik de lezers attendeer op dit soort kleine solo-evenementen, maar ik ben er van overtuigd dat je dit niet mag missen, dus geef ik het graag even door.
Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.