Categorie: FESTIVAL, JAZZ, MUZIEK, NIEUWS, VERWACHT

Maandag 23 April 2012 at 11:21 am

Hoge verwachtingen voor Gent Jazz 2012

Met een imposante line-up belooft Gent Jazz 2012 een denderend succes te worden. Damien Rice, de Tindersticks, Amatorski en STUFF werden onlangs toegevoegd aan de alsmaar groeiende lijst topartiesten. Het legendarische Jazzfestival vindt dit jaar plaats van 5 tot en met 14 juli.

Damien Rice, die de publiciteit niet vaak opzoekt, siert dit jaar het podium van Gent Jazz met zijn prachtige, breekbare stem en gevoelige noten. Veelbelovend is ook de performance van de Britse band Tindersticks, al twintig jaar een succesvolle formatie. Amatorski vertegenwoordigt muzikaliteit van Belgische bodem en ook jong talent staat in de spotlights op Jong Jazztalent Gent op 5, 6 en 7 juli.

Naast Damien Rice, de Tindersticks, Amatorski en STUFF schitteren Paco de Lucia, D'Angelo, Rodrigo y Gabriela and C.U.B.A., Melody Gardot, Brad Mehldau, Antony and the Johnsons and Metrolopole Orchestra en het Wayne Shorter Quartet.
Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.