Categorie: JAZZ

Maandag 25 Juni 2012 at 1:57 pm

Cultuurpodium fotografe exposeertDoor Jacques Nachtegaal - Het Collectief N & P - foto's Jacques Nachtegaal en Joke Schot (Klik voor vergroting)

De Rotterdamse fotografe Joke Schot, die met grote regelmaat ook haar werk op Cultuurpodium.nl geplaatst ziet werd zaterdag 23 juni in het Rotterdamse Café LaBru aan de Hartmanstraat 18a goed in het zonnetje gezet. Daar werd, mede in het kader van "North Sea round town", een expositie geopend met louter jazz fotowerk van Joke Schot. Diverse gasten uit Jazz- en fotowereld waren aanwezig om onder het genot van een drankje en een hapje het werk, wat tevens te koop aangeboden wordt, te bekijken. Muziekstudenten van De hoge school der kunsten "Codarts" verzorgden de muzikale, vanzelfsprekende Jazz, intermezzo's. Het werd een bijzonder gezellige bijeenkomst. De expositie van het Jazz fotowerk van Joke is nog te zien tot en met 1 juli in café LaBru in de Hartmanstraat 18a in Rotterdam. Overigens ook tijdens het North Sea Jazz festival in de Rotterdamse Ahoy, zal fotowerk van Joke Schot tentoongesteld worden op de tijdelijke North Sea Jazz Art tentoonstelling in de bovenzalen van Ahoy, die opening vindt overigens op 4 juli om 20.30 uur plaats in Ahoy.
Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.