Categorie: THEATER, DANS, FESTIVAL, MUSICAL, MUZIEK, TONEEL

Woensdag 22 Augustus 2012 at 10:19 pm

De Uitmarkt 2012

Uitmarkt

Tekst: Amanda Speekenbrink


Dit jaar is het weer zover! Op 24, 25 en 26 augustus kun je je weer vermaken op de Uitmarkt. Een heerlijk weekend waarin je weer kunt genieten van muziek, dans, theater, cabaret, musical, film, klassieke muziek en ga zo maar door. Voor de 35e keer met maarliefst 400 optredens die op 33 verschillende podia te zien zijn. Dit jaar het thema: Vier cultuur.

Vrijdag 24 augustus is de opening met een presentatie van Jörgen Raymann en zondag wordt het weekend afgesloten met de jaarlijkse Musical Sing-a-Long.
In drie dagen tijd kun je een voorproefje krijgen van professioneel, tot minder professioneel, van hippe muziek tot klassieke muziek en van kindervoorstellingen tot het Nationaal toneel.

Voor theater moet je je rond het Leidseplein bevinden. Voor de kinderen bevind je je rondom en in het jeugdtheater de Krakeling. Voor klassieke muziek en opera ga je naar onder andere het Concert gebouw, het Orgelpark en de Vondelkerk en op het Museumplein kun je genieten van muziek, theater, dans en toneel.

Kijk op www.uitmarkt.nl of download de app door te zoeken op Uit in de App Store of ga naar http://tiny.cc/uitapp
Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.