Categorie: FESTIVAL, JAZZ

Donderdag 20 September 2012 at 9:22 pm

Krijg een jazzfestival kado

Jazzfest Amsterdam '12 - 10 november

Jazzfest

tekst: Lotte Krijnen
Foto's:
Jana Dankmeyer en Rijn van Noordwijk

Het Jazzfest Amsterdam beleefde vorig jaar de kickoff, en krijgt vanwege het overweldigende succes een vervolg. Op 10 november is het zover, dan komt heel jazzend Amsterdam bij elkaar in Studio/K.

Jazzfest Jazzfest Jazzfest

Het festival wordt georganiseerd door Norbert Kögging (vocalist van zijn eigen band KØGGING) en Felix Schlarmann (KØGGING en Bruut!). Het zijn bekenden in de Amsterdamse jazzscene, en dat is te zien aan de uitgebreide line-up: The Ploctones, het Franz von Chossy quintet, Celine Cairo, Tin Men & The Telephone, Fraanje & Reijseger, Ruben Hein, Ben van Gelder... en nog vele anderen. Kortom: het worden een goed gevulde 11 uur.

Korting in de voorverkoop

Klop je op zaterdag de 10e aan (dat kan al om 15.30, als je van plan was het een half etmaal vol te houden), dan betaal je 12 euro. Maar liever nog willen ze als jonge organisatie wat zekerheid. Daarom betaal je in de voorverkoop maar 7,50 euro voor je kaartje. 'Daarmee geven we je het festival eigenlijk kado', aldus organisator Felix Schlarmann.

Tja, die kans kun je natuurlijk niet laten liggen: snel kaartjes in huis halen. Dat kan op drie manieren:
1. via www.jazzfestamsterdam.nl
2. via www.facebook.com/jazzfestamsterdam (klik op 'ticketscript')
3. Vanaf 10 oktober zijn er ook kaarten beschikbaar bij de avondkassa van Studio/K

wat? Jazzfest Amsterdam '12
wanneer? 10 november, 15.30 - 03.00 uur
waar? Studio/K, Timorplein 62, Amsterdam (Oost)
Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.