Categorie: FESTIVAL, LOCATIETHEATER, OEROL

Maandag 26 Juni 2006 at 8:57 pm

OEROL: Laatste stunt van Hendrick Jan de Stuntman wordt hem fataal

foto's van Hans Speekenbrink (klik voor vergroting)

De laatste voorstelling Chinese Table 02, eindigde in een drama doordat Jos van Wees van Hendrick Jan de Stuntman een ongeluk kreeg. Bij het uitvoeren van de laatste stunt, de Chinese Table 02, ging er iets mis met de veiligheidskabels waaraan Jos langzaam had moeten afdalen naar vaste bodem en viel hij van de zeker vier meter hoge stellage in één keer op de grond. 

De Oerol-organisatie wist te vermelden, dat Jos naar het ziekenhuis in Groningen over is gebracht en dat hij in ieder geval meerdere botbreuken heeft opgelopen bij zijn tragische val. Het is nog onduidelijk hoe lang Jos in het ziekenhuis zal moeten blijven. Namens Cultuurpodium.nl wensen wij hem en zijn collega's Marc Van Wees, Kees Bierma, Wilf Plum, Arjen Mulder en Maaike Post vanaf deze plek enorm veel sterkte en Jos natuurlijk heel veel beterschap.
Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.