Categorie: FESTIVAL, STRAATTHEATER

Vrijdag 28 Juli 2006 at 2:46 pm

ISTF: Mr. Pejo’s wandering doll’s

Mr. Pejo’s wandering doll’s
Mr. Pejo’s wandering doll’s
Mr. Pejo’s wandering doll’s

Tekst en beeld van Henry Krul (klik voor vergroting)

Fotograaf Henry Krul bezocht het Internationaal Straattheaterfestival in Gent (ISTF) en maakte voor Cultuurpodium.nl een aantal sfeerimpressies van het festival op de manier die het beste bij hem past: veel beeld en weinig tekst.

Helemaal uit St. Peterburg kwam Mr. Pejo’s wandering doll’s. Mijn verwachtingen waren hooggespannen. Ik heb wel wat Pools straattheater gezien en moet zeggen dat dat niet echt mijn ding is. Zou dit anders, beter zijn? Helaas tot mijn teleurstelling viel het me erg tegen. Aan het enthousiasme en inzet van de vier acteurs lag het zeker niet, maar het is allemaal zo doorzichtig. Soms, met alle respekt, nogal kinderlijk danwel kinderachtig. Niet mijn 'kopje thee', maar gelukkig konden nog veel andere mensen van de voorstelling genieten. Ja, dat krijg je als je zoveel moois ziet dan raak je verwend. En toch, toch ben ik blij dat ook zulke groepen de kans krijgen zich hier te tonen. Het ISTF steekt daarmee toch haar nek uit.

Internationaal Straattheaterfestival Gent - websiteReageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.