Categorie: THEATER, KLASSIEKE MUZIEK, MUSICAL, MUZIEK

Dinsdag 05 December 2017 at 3:07 pm

Mozart komt in Antwerpen, vanaf 10 december, op spetterende wijze tot leven

Mozart Mozart Mozart

Door Jacques Nachtegaal – Het Collectief N & P

Op 5 december 1791 overleed Wolfgang Amadeus Mozart in Wenen, maar zelfs nu beroert dit flamboyante muzikale genie duidelijk nog steeds tallozen. Vanaf 10 december brengt Music Hall, in samenwerking met Vereinigte Bühnen Wien, de Nederlandstalige bewerking van de succesvolle spektakelmusical 'Mozart!' op de planken in Stadsschouwburg Antwerpen.

Dan zal deze succesmusical in de Antwerpse Stadsschouwburg op spectaculaire wijze een heerlijke inkijk geven in het leven van misschien wel de meest indrukwekkende en begaafde componist ever. Met in de titelrol als Wolfgang Amadeus zal Ruben van Keer tonen waarom in andere landen deze spetterende rockmusical niet voor niets al meer dan 2,5 miljoen toeschouwers in de theaters heeft binnen gehaald
In Antwerpen waar onlangs op bijzondere wijze de pers op een voorproefje werd getrakteerd zal naast de eerder genoemde Van Keer ook Paul Vaes als Leopold Mozart en Piek van der Kaaden als Constanze Weber Nissen te zien zijn. Het leven van Mozart kent zo veel memorabele momenten dat de musical het publiek zal verbazen en de theatrale aankleding qua kostumering en decors is van grote klasse. Het ziet er in ieder geval naar uit dat deze nieuwe Music Hall productie weer een heel groot succes zal gaan worden en dan is het maar te hopen dat ook veel Nederlanders naar Antwerpen zullen reizen, want ondertussen is al bekend dat de speelduur in Antwerpen zal worden verlengd. Het is nog maar de vraag of deze productie ook ons land zal aandoen.
Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.