Categorie: DANS, FESTIVAL, STRAATTHEATER

Donderdag 27 Juli 2006 at 12:24 pm

ISTF: Tango- en Flamencofoon

Tango- en Flamencofoon
Tango- en Flamencofoon
Tango- en Flamencofoon

Tekst en beeld van Henry Krul (klik voor vergroting)

Fotograaf Henry Krul bezocht het Internationaal Straattheaterfestival in Gent (ISTF) en maakte voor Cultuurpodium.nl een aantal sfeerimpressies van het festival op de manier die het beste bij hem past: veel beeld en weinig tekst.

Bel de festivalorganisatie en verras iemand met een exclusief Tango- of Flamencofoonoptreden aan huis. Dit was mogelijk tijdens de festivalperiode mits het optreden buiten de Feestenzone zou plaatsvinden. Dagelijks gingen twee duo’s op stap en zij legden gezamenlijk zo’n 18 huisbezoekjes af. Veelal onaankondigd verschenen ze bij iemand aan huis, belden aan en begonnen voor de deur op straat te dansen. Iedereen kon en mocht meegenieten. Na de dans waren weer net zo snel weg als ze gekomen waren. Jammer genoeg kon ik er maar eén keertje bij zijn. Geweldig idee!

Internationaal Straattheaterfestival Gent - websiteReageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.