Categorie: MUSICAL

Maandag 24 Juli 2006 at 3:26 pm

De cast van The Wiz klaar voor première in het Beatrix Theater Utrecht


Zaterdag 9 september vond de première plaats van de musical The Wiz in het Beatrix Theater in Utrecht. De swingende feelgood musical over doorzettingsvermogen en het geloof in jezelf, vertelt het verhaal van Dorothy die de weg kwijtraakt van huis en belandt in het wonderbaarlijke land van Oz.  Samen met een vogelverschrikker zonder verstand, een blikken man zonder hart en een laffe leeuw zonder moed gaat ze op zoek naar The Wiz. Hij kan haar vertellen hoe ze weer thuis komt...

Gehuld in spectaculaire creaties was bekend Nederland in groten getale getuige van de bijzondere première van musical The Wiz. Vanaf vier uur arriveerden de gasten langs de speciaal aangelegde gele loper, in de musical is dit de kleur van de weg die Dorothy en haar vrienden naar de tovenaar The Wiz brengt. De pers en fans stonden paraat om iedereen te fotograferen.Vanaf 9 september in het Beatrixtheater in Utrecht.

The Wiz - website
Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.