Categorie: NIEUWS

Dinsdag 31 Oktober 2006 at 1:32 pm

Panjabi Hit Squad en Hollandse ‘biets’ op Crossing Border

PANJABI HIT SQUAD EN HOLLANDSE 'BIETS' OP CROSSING BORDER
Op het Crossing Border festival zal op 15 november een Londonstani-programma plaatsvinden. Met een apart
entreeticket verschaf je je toegang tot het programma, vernoemd naar het boek van de jonge schrijver Gautam Malkani. Voor 10 € kan je terecht in de festivaltent The Shelter op het Spuiplein. Allereerst met een greep uit de Nederlandse hiphop: Wudstik, DiceCream, Kubus & Bang Bang, Blaxtar en Typhoon. Daarnaast komt uit Londen auteur Gautam Malkani over, naar wiens bestseller Londonstani de avond vernoemd is. Hij geeft in een verhaal vol slang, streetwise taalgebruik en humor een inkijkje in het leven van vier jonge Pakistani’s in de buitenwijken van Londen. De Londonstaanse sferen zullen verder aangezwengeld worden door muzikale bijdragen van Panjabi Hit Squad met Alyssia en Ms Scandalous.

Let op!: voor het Londonstani-programma zijn losse kaarten te koop. Ze kosten 10 euro en zijn te koop aan de kassa van Theater aan het Spui (070-3462572). Aanvang: 20.30u.Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.