Categorie: VERWACHT

Vrijdag 30 Maart 2007 at 7:26 pm

VRIJE GELUIDEN, HERHALING OP ZATERDAG 17

Rachel Podger
Alzheimer Opera
Amina Figarova

Door Hans Flupsen met foto's van Hans Speekenbrink (klik voor vergroting)

Cultuurpodium's eindredacteur Hans Speekenbrink fotografeert al langere tijd voor het programma en heeft daarom een preview op wat ons wekelijks te wachten staat aan de ontbijttafel op Nederland 1 om half 11. De teksten zijn van de hand van presentator Hans Flupsen en komen uit de nieuwsbrief van Vrije Geluiden.

De komende zondag is er alweer geen uitzending van Vrije Geluiden. Met treurnis hebben we alleen maar u en onszelf; daarom gebruiken we de vrijkomende zaterdagochtenden voor het weerzien van twee prachtige uitzendingen uit de herfst!

Zondag 8 april tonen wij u de fine fleur van jong aanstormend klassiek talent! Barokvioliste speelt Bach en Telemann. met haar Septet brengt Amerikaanse successen. Componist legt uit hoe zijn opera Alzheimer klinkt en ontstond. Op zaterdag 7 april ziet u uit Vietnam de charmante . De opera is een muzikale versie van de Jasser-monoloog van met Sabri Saad el Hamus als Jasser. speelt samen met Jozef van Wissem een combinatie van 17e eeuwse luitmuziek met eigentijdse gitaar.

Vrije Geluiden - websiteReageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.