Categorie: NIEUWS

Dinsdag 28 Augustus 2007 at 1:54 pm

DJ MaRLo succesvol ontvangen tijdens afsluiting Uitmarkt

DJ MaRLo succesvol ontvangen tijdens afsluiting Uitmarkt

De 30ste editie van de Amsterdamse Uitmarkt is zondagavond 26 augustus officieel afgesloten met een spectaculair optreden van de in Nederland debuterende DJ MaRLo. Voor meer dan 10.000 man remixte hij muziek uit Varekai, de nieuwe voorstelling van Cirque du Soleil, vanaf februari 2008 te zien in Amsterdam. Op een groot scherm werden beelden uit de voorstelling geprojecteerd. Naast een remix van Varekai muziek, beleefde het publiek op de Uitmarkt ook de primeur van DJ MaRLo’s nieuwste productie Magical Feeling, die hij speciaal voor deze gelegenheid schreef. De uitzinnige menigte vroeg om een toegift.

De internationaal gevierde DJ/Producer Marlo Hoogstraten is geboren in Nederland, maar verbleef de afgelopen zes jaar in Australië waar hij naast Tiësto, Armin Van Buuren en Marco V zeer succesvol optrad tijdens alle grote dance events. De afsluiting van de Uitmarkt was zijn eerste optreden in Nederland.

Info & kaarten: cirquedusoleil.com of via 0900-0233 (40cpm)
Varekai wordt mede mogelijk gemaakt door CGI, De Telegraaf en Sky RadioReageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.