Categorie: VERWACHT

Vrijdag 26 Oktober 2007 at 10:04 pm

Terugblikken en Vooruitzien

CCC
Tineke Postma
Helena Basilova

Door Hans Flupsen met foto's van Hans Speekenbrink (klik voor vergroting)

Cultuurpodium's fotograaf Hans Speekenbrink werkt al langere tijd voor het programma en heeft daarom een preview op wat ons wekelijks te wachten staat aan de ontbijttafel. De teksten zijn van de hand van presentator Hans Flupsen en komen uit de nieuwsbrief van Vrije Geluiden.

Eerst over de dienstregeling: De nieuwe aflevering wordt deze week gewoon op zondagochtend op Nederland 1 uitgezonden. En de herhaling de week erna op zaterdag. Maar let op: de herhaling op aanstaande zaterdag 27 oktober om 09.05 uur op Nederland 1 is aflevering 2: Danielle de Niese, Paul van Kemenade en de South Austin Jug Band. Aflevering 3 herhalen we in december de precieze datum melden we op tijd!.

CCC inc. 1967-2007
Het legendarische CCC inc. de enige Nederlandse band die in Kralingen op het hoofdpodium stond... op het allereerste grote popfestival in de Lage Landen... bestaat 40 jaar. Dat is reden voor feestgewoel en een Box met 11 CDs en een DVD en een boek. Vier grij(n)zende mannen komen laten zien en horen dat ze het nog heel goed doen!

CCC
Tineke Postma


Helena Basilova
Wij hoorden Helena Basilova tijdens de Dutch Chamber Music Meeting 2007 en hoewel het nog tot maart 2008 duurt voordat ze met haar Debuuttoernee op zal treden in de concertzalen van Nederland stellen wij haar nu al voor. Helena Basilova heeft veel in haar mars: zij speelt Skrjabin.

Tineke Postma Quartet
Tineke Postma komt net terug van weer een reis die meetelde. Deze keer naar Japan, daar stond zij met 30.000 bezoekers op het Yokohama Festival! Ze presenteerde haar nieuwe CD: "A Journey that Matters" waarvan zij en haar muzikanten ons ook in het Bimhuis laten genieten.

Vrije Geluiden - website

Aanstaande zondag om 10.30 op Nederland 1 en de zaterdag erna om 09.05 weer op Nederland 1
Reageer hieronder

Eén reactie

Een of meer reacties staan in de wachtrij om goedgekeurd te worden.

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.