Categorie: NIEUWS

Vrijdag 26 Oktober 2007 at 10:02 pm

DAVID BISBAL SPECIALE GAST VAN JEROEN VAN DER BOOM

DAVID BISBAL SPECIALE GAST VAN JEROEN VAN DER BOOM

David Bisbal is één van de gasten tijdens het inmiddels uitverkochte soloconcert van Jeroen van der Boom, op maandag 5 november in de Heineken Music Hall. De Spaanse superster brengt een eigen nummer en zingt samen met Jeroen Silencio/Jij bent zo. Jij bent zo, de nummer 1-hit van Jeroen, is eerder in de originele versie een hit geweest van David Bisbal. Silencio is terug te vinden op diens derde album Premonicion en was bovenin de hitlijsten van ondermeer Duitsland en Oostenrijk te vinden. Premonicion bereikte in Spanje maar liefst vijf maal de platina status en bovendien is Bisbal een absolute ster in Latijns Amerika. Afgelopen zomer is het album ook in Nederland uitgebracht.

Voor Jeroen is de komst van David Bisbal de slagroom op de taart: “Een week of twee geleden las ik een uitspraak van David Bisbal in de krant. Hij gunde mij mijn succes met Jij bent zo en was ook wel trots op de nummer 1-hit. Tussen neus en lippen door meldde hij dat hij een gezamenlijk optreden wel zag zitten. Toen hebben we via zijn platenmaatschappij contact gezocht en binnen enkele dagen was het geregeld. Hoewel mijn Jij bent zo geen letterlijke vertaling van zijn Silencio is, gaan we nu gezamenlijk knallen op 5 november. En we zien dan wel waar dat allemaal toe leidt.”Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.