Categorie: NIEUWS

Vrijdag 26 Oktober 2007 at 4:42 pm

Finaliste 'Evita' krijgt hoofdrol in Les Misérables

Finaliste 'Evita' krijgt hoofdrol in Les Misérables

Suzan Seegers, die afgelopen zondag tweede werd in de finale van het televisieprogramma Op Zoek Naar Evita, gaat vanaf voorjaar 2008 de rol van Cosette vertolken in de musical Les Misérables. Hiermee is de cast van Les Misérables compleet. Les Misérables gaat in april 2008 in première in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam waar de musical slechts voor een beperkte periode te zien zal zijn. Producent Erwin van Lambaart was na Op Zoek Naar Evita zo onder de indruk van de kwaliteiten van Suzan, dat hij haar een andere hoofdrol wilde aanbieden. Na het behalen van de tweede plaats in de finale van het televisieprogramma, stuurde hij de banden met haar optredens naar licentiehouder Cameron Mackintosh in Londen. Mackintosh was meteen enthousiast over Suzan en samen gunnen zij haar de hoofdrol van Cosette in Les Misérables.

Suzan Seegers speelde eerder in het ensemble van Kunt U Mij De Weg Naar Hamelen Vertellen, Meneer?, in de Duitse cast van We Will Rock You en was understudy Eliza Doolittle in My Fair Lady.

Met de deelname van Suzan Seegers is de cast van Les Misérables compleet. Eerder werd al bekend gemaakt dat René van Kooten (Jean Valjean), Carlo Boszhard (Monsieur Thénardier), Jamai Loman (Marius), Céline Purcell (Eponine), Nurlaila Karim (Fantine), Wim van den Driessche (Javert) en Marjolein Algera (Madame Thénardier) hier deel van zullen uitmaken.Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.