Categorie: NIEUWS

Vrijdag 26 Oktober 2007 at 3:50 pm

Publiek Parktheater Eindhoven bepaalt zelf toegangsprijs

Publiek Parktheater Eindhoven bepaalt zelf toegangsprijs

Bij de voorstelling van flamencosensatie Maria Juncal op woensdag 7 november in het Parktheater in Eindhoven bepaalt het publiek na afloop van de voorstelling zelf hoeveel zij de voorstelling waard vindt en dus wat zij ervoor willen betalen. Het Parktheater in Eindhoven wil met deze actie bewerkstelligen dat de voorstelling van Maria Juncal onder de aandacht komt van een brede groep mensen die normaal niet snel naar een juweeltje als dit zouden gaan. Het publiek dat al kaarten heeft gekocht wordt gevraagd de kaarten terug te sturen naar het Parktheater. Zij ontvangen het bedrag terug op hun rekening en het Parktheater stuurt hen nieuwe kaarten toe. Op de avond van de voorstelling bepalen ook zij na afloop zelf het bedrag. Dit bedrag deponeert het publiek in een collectebus.

Waarom
Waarom doet het Parktheater dit? De directie van het theater vindt dat de internationale topvoorstelling van Maria Juncal een groot publiek verdient. Volgens het Parktheater is dit een actie die alleen maar winnaars oplevert: een goed gevulde zaal voor Maria Juncal, inzicht in wat het publiek de voorstelling waard vindt voor het Parktheater en een mooie voorstelling voor een eerlijke prijs voor het publiek.

Programmering Parktheater
Parktheater Eindhoven kent een breed programma, met voor ieder wat wils. Met hier en daar voorstellingen die nét iets specialer zijn dan anderen. Specialer omdat ze zelden of nooit in Nederland te zien zijn, omdat ze maar in een paar theaters spelen of omdat de enscenering van de voorstelling origineel of vernieuwend is. Of omdat een artiest nu eenmaal heel erg goed is in wat hij of zij doet. Juweeltjes waarvan het theater vindt dat iedereen ze gezien moet hebben.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze actie, kunt u contact met Parktheater directeur Giel Pastoor via telefoonnummer: 040 - 2156104. Voor meer informatie over Maria Juncal kunt u kijken op www.ruuddegraaf.nlReageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.