Categorie: NIEUWS

Donderdag 29 November 2007 at 6:58 pm

DOE MAAR DE KUIP

DOE MAAR DE KUIP

Op zaterdag 12 juli 2008 verzorgt de nog altijd razend populaire Nederlandse popformatie Doe Maar eenmalig een concert in De Kuip te Rotterdam. De kaartverkoop voor dit unieke concert start op zaterdag 1 december om 10.00 uur via www.doemaar.nl en Ticket Service. De populairste popband uit de Nederlandse popgeschiedenis domineerde in de jaren '80 constant de vaderlandse hitparades en keert in 2008, in de originele bezetting, terug voor een groots opgezet concert in de Rotterdamse Kuip!

Bandleden Ernst Jansz, Henny Vrienten, Jan Hendriks en Jan Pijnenburg hebben bewust gekozen voor Stadion De Kuip dat bekend staat om zijn goede sfeer en akoestiek.

'De Kuip heeft een rijke pophistorie, het is in onze beleving dan ook de meest logische én geschikte locatie voor een openluchtconcert', aldus Doe Maar.

In tegenstelling tot eerdere berichtgevingen zal het voor veel fans een grote verrassing zijn dat Doe Maar opnieuw het podium gaat betreden. Maar, het is een weloverwogen beslissing van de bandleden.

'We zijn zeven jaar verder en eerlijk is eerlijk, het blijft toch kriebelen om weer eens samen te spelen. Toen de mogelijkheid zich aandiende om een concert te geven in De Kuip, leek dit ons een uitgelezen kans om nog één maal een bijzonder concert te beleven samen met onze fans&hellip' volgens Doe Maar. Het is overigens de eerste keer dat Doe Maar een Stadionconcert laat organiseren.

Kaarten voor Doe Maar De Kuip zijn te verkrijgen in de prijscategorieën: € 59,- / € 57,50 (exclusief servicekosten).

Voor meer informatie over het concert van Doe Maar in de Kuip, kijk op: www.doemaar.nlReageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.