Categorie: NIEUWS

Dinsdag 29 Januari 2008 at 1:22 pm

Karin Bloemen brengt nieuwe one-woman show

Karin Bloemen brengt nieuwe one-woman show

Vandaag zijn in de Amsterdamse Focus studio’s de repetities van Overgang van start gegaan, de nieuwste theatershow van Karin Bloemen. Overgang is semi-autobiografisch, de theaterdiva staat met deze show stil bij het feit dat ze alweer 25 jaar op de planken staat. Tegelijkertijd gaat het over iedereen die op het punt staat een overgang te maken. Deze one-woman show reist van 20 februari tot en met 19 april 2008 langs verschillende theaters i n Nederland.

Karin Bloemen maakte de afgelopen jaren personalityshows waarin zij samenwerkte met andere entertainers, ondersteund door een grote band compleet met dansers en backing vocals, of op z’n minst door Cor Bakker achter z’n vleugel, zoals in haar laatste grote show de Diva en de Divan.

“Op de vooravond van mijn eigen overgang sta ik in dit jubileumjaar voor het eerst echt helemaal alleen op het toneel. Want hoe leuk het ook is om met anderen samen te werken, een gevoel van alleen-zijn krijg je niet uitgebeeld op een podium als er een hele band achter je staat te wachten om het volgende nummer in te zetten”, aldus Karin Bloemen.

Regie: Marnix Busstra Teksten: Karin Bloemen, Jurrian van Dongen, Jan Boerstoel e.a. Kostuums en toneelbeeld: Jan Aarntzen Muziek: Marnix Busstra Arrangementen: Frank Burks Mixage: Norbert Sollewijn Gelpke Lichtontwerp: Claus den Hartog Geluidsontwerp: Wilfrid Evenblij.

Kijk voor meer informatie over de tournee en kaartverkoop op www.labloemen.nlReageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.