Categorie: NIEUWS

Vrijdag 29 Februari 2008 at 11:34 am

Iers theatersucces CELTIC RHYTHMS met Peter Corry in Nederland

Iers theatersucces CELTIC RHYTHMS met Peter Corry vanaf 5 maart in Nederland

West End theaterster Peter Corry is terug in Nederland met een geweldige nieuwe Ierse show! In CELTIC RHYTHMS brengen Ierse topartiesten de magie van Ierland tot leven. In deze nieuwe Ierse show wordt het publiek meegenomen op een reis door Ierland, waar de zang, muziek en dans het publiek in het hart zal raken. CELTIC RHYTHMS is in Ierland ontwikkeld. De show heeft afgelopen maanden voor uitverkochte zalen en uitzinnig publiek gezorgd in Ierland, Engeland en Schotland. CELTIC RHYTHMS is van
5 maart tot en met 3 mei 2008 in de Nederlandse theaters te zien. Na de Nederlandse tournee gaat de show beginnen aan een uitgebreide Europese tournee.

CELTIC RHYTHMS is een spektakel dat het allemaal in zich heeft om het publiek het ware gevoel van Ierland te laten beleven. De hoofdrol is weggelegd voor West End-musicalster Peter Corry. Peter Corry is een welbekende en geliefde ster in Nederland. Zo was hij eerder te zien in o.a. The Magical Rythms of Ireland, Irish Night, Irish Christmas en afgelopen Kerst nog in De Grote Kerstshow.
CELTIC RHYTHMS brengt de magie van Ierland naar Nederland. Het publiek wordt meegesleept door prachtige muziek, wervelende dans en betoverende stemmen!

CELTIC RHYTHMS is van 4 maart tot en met 3 mei 2008 in de Nederlandse theaters te zien.Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.