Categorie: DIRTY DANCING WEBLOG

Woensdag 27 Februari 2008 at 09:55 am

Gooi de zaal maar open!Morgen gaan we tijdens de generale repetitie voor het eerst met publiek in de zaal spelen en ik kan haast niet wachten. Alles bij elkaar hebben we nu zo'n zeven weken repetitie achter de rug. Zo vlak voor de grote aftrap beginnen de zenuwen weer op te spelen. Heb ik me wel goed genoeg voorbereid? Moet ik al m'n teksten nog eens onder de loep nemen? Zal ik toch niet iets veranderen aan m'n hula-dansje? Het hoofd is onrustig en m'n verwachtingen zijn hoog gespannen.

De laatste dagen zijn we vooral bezig geweest de laatste aandachtspunten te tackelen. Een aantal mise-en-scènes worden volledig omgegooid omdat ze in het theater toch minder goed lijken te werken dan in de repetitieruimte. Het Beatrix Theater is erg groot. Er zijn ruim 1500 stoelen en a.s. donderdag spelen we voor de eerste uitverkochte zaal! Na drie weken tegen rode stoelen gespeeld te hebben, moet dat wel een enorme kick gaan geven. Lees hier binnenkort over mijn eerste ervaringen met het Dirty Dancing publiek!

Noortje

Dirty Dancing - website

Alle artikelen van Noortje Herlaar zijn hier te vinden in het Dirty Dancing Weblog.Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.