Categorie: NIEUWS

Zondag 30 Maart 2008 at 8:54 pm

The Robert Cray Band geeft één concert in Nederland

The Robert Cray Band geeft één concert in Nederland

Robert Cray zal tijdens zijn Europese tournee Nederland aandoen, zo maakte zijn management vrijdag bekend. De Robert Cray Band zal op zaterdag 5 juli te zien zijn op het podium van Concertgebouw de Vereeniging te Nijmegen. Het zal het enige concert in Nederland zijn. Robert Cray stond in Nederland eerder als publiekstrekker op de grote podia van o.a. het North Sea Jazz Festival. Ook stond hij als support-act voor Eric Clapton en de Rolling Stones in Ahoy en voetbalstadions.
Het is uniek dat deze wereldtopper en viervoudig Grammy Award winnaar nu éénmalig te zien zal zijn op het intieme podium van concertgebouw de Vereeniging.

Robert Cray was een van de artiesten, naast Stevie Ray Vaughan en George Thorogood, die in de jaren 80 een breder publiek bereikten met vernieuwende gitaarblues en schrijven van eigen songs. Robert Cray onderscheidt zich echter door de bijzondere soul in zijn zang en zijn kenmerkende subtiele gitaarspel.
Robert Cray groeide in korte tijd uit tot een sleutelfiguur in de blues- en soulwereld. Hij speelde en tourde veelvuldig met legendes als Albert Collins, BB King, Stevie Ray Vaughan, Buddy Guy en zijn goede vriend Eric Clapton met wie hij samenwerkte aan cd’s en met wie hij de Eric Clapton-klassieker “Old Love” schreef.

Robert Cray scoorde diverse wereldwijde hits waaronder “Right Next Door” en “Don’t Be Afraid Of The Dark”.
Kaartverkoop gaat aanstaande zaterdag van start om 10.00 uur via Ticketservice en de bekende nationale voorverkoopadressen.
Entree: euro 29,- (excl. servicekosten)

Aanvang: 20.30 uur

(Ticket Service: via de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shops, VVV’s en GWK’s, 0900-3001250(45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen)Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.