Categorie: LES MISERABLES WEBLOG

Dinsdag 25 Maart 2008 at 08:41 am

Geen Cosette zoals alle andere

Les Misérables


Vandaag in het Schouwburg het Park van Hoorn aangekomen. Het voelt te gek. Het decor is enorm hoog en voor de mensen met hoogtevrees... Jammer dan, haha. Gelukkig hoef ik er niet op te klimmen!

Maar goed ik zal even iets over de afgelopen week vertellen. We moesten even hard werken om alles af te krijgen. Er was veel 'barricadewerk' te verrichten. En ik heb in de tussentijd even een werksessie met Bjorn, onze muzikaal supervisor, gehad.

Cosette wordt normaal vrij klassiek gezongen. Ik had net de dag ervoor een zangles gehad en had alles op zijn plek gezet, zodat alles lekker klassiek zou klinken. Gooien we het helemaal om. Ik ga Cosette dus anders doen dan alle anderen. Daar ben ik erg blij om omdat Cosette anders erg truttig overkomt en ik vind dat ze dat niet moet zijn. Haar kleren geven haar al een stempel namelijk. Bij mij is niet alles klassiek... heerlijk! Afgelopen zaterdag hebben we onze eerste doorloop gehad van de hele show. Erwin was er er ook. We hebben echt een hele goeie doorloop gehad en iedereen gaf zich voor de volle 100%. Erwin was na afloop superenthousiast en dat is erg prettig. We mogen dit niet uit onze handen laten glippen, en geloof me, dat zijn we ook niet van plan.

Het voelde echt heel goed. Je merkt ineens dat de show echt goed in elkaar zit en het geen wonder is dat de show al zo veel jaren met succes draait! Zondag hebben we nog een doorloop gehad. Carlo was er niet omdat hij natuurlijk zijn Life & Cooking moest doen dus heeft Gerben Grimmius de doorloop gedaan. Erg fijn voor hem want het is altijd prettig als je understudy bent, het al in de repetitie periode met de regisseur te mogen doen!

Zo ik ga weer aan het werk want ik ben bijna nodig.

Heel veel groetjes,
Suus

Les Misérables - website

Als je alle logjes van Suus wilt lezen klik dan hier. Vanaf 16 april 2008 staat Les Misérables exclusief in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Kaarten zijn te verkrijgen via TopTicket Line 0900-300 5000 (45 cpm), via het nieuwe Luxor Theater en via de website.Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.