Categorie: NIEUWS

Dinsdag 18 Maart 2008 at 9:56 pm

Gitaarvirtuoos Joe Satriani in 013

Gitaarvirtuoos Joe Satriani in 013

Gitaarliefhebbers kunnen hun hart ophalen want op 10 mei aanstaande zal niemand minder dan gitarist extraordinairy Joe “Satch” Satriani een optreden geven in poptempel 013 in Tilburg. Steve Vai en Kirk Hammett (Metallica) hebben in de leer gezeten bij Satriani en zelf heeft het sympathieke snarenwonder inmiddels een slordige 15 albums uitgebracht. Surfing With The Alien en Flying In A Blue Dream, twee van zijn vroegste platen vinden gretig aftrek bij menig liefhebber maar ook het latere plaatwerk toont aan dat Satriani nog steeds respect afdwingt met zijn techniek en karakteristieke composities.

Professor Satchafunkilus And The Musterion Of Rock is de eigenaardige titel van mans nieuwe CD welke in april moet verschijnen. Maar laten we ons daardoor niet van de wijs brengen want insiders die het album hebben gehoord spreken van een knaller die je op je grondvesten doet trillen. Een breed spectrum van genres passeert de revue zoals de ballads Musterion en Revelation maar ook funky composities als Professor Satchafunkilus, Diddle-Y-A-Doo-Dat) en natuurlijk metal met Overdriver en I Just Wanna Rock. Maar het zijn het Oosterse Asik Vaysel en het door flamenco geïnspireerde Andalusia, die een verkennende Satriani laten horen. Het lijdt geen twijfel dat de man tijdens zijn bezoek aan 013 werk van zijn nieuwe CD zal spelen. Dat wordt smullen geblazen!
Satriani zal eveneens een concert geven in Paradiso op 13 juni. Dit concert is inmiddels uitverkocht dus wacht niet te lang meer met het kopen van kaarten.

Informatie
013 Dommelsch Zaal / Aanvang 20.30 / Zaal open 19.30
Entree 35,00 euro / 3,90 euro servicekosten
Voorverkoop gestart op 8 decemberReageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.