Categorie: NIEUWS

Donderdag 24 April 2008 at 11:49 am

Oerol presenteert nieuw dagarrangement samen met Rederij Doeksen en CJP

Oerol presenteert nieuw dagarrangement samen met Rederij Doeksen en CJP

Terschellings Oerol Festival lanceert samen met Rederij Doeksen en CJP een arrangement voor dagjesbezoekers. Een bootretour, dagpas voor festivalterrein de Westerkeyn en een boekje met vouchers voor theater- en kunstprojecten vormen het zogenaamde Oerol op de Bonnefooi Dagarrangement. Het arrangement is vanaf vandaag online te boeken via www.rederij-doeksen.nl. De 27e editie van Oerol vindt plaats van 13 tot en met 22 juni.

“Het arrangement is speciaal bedoeld voor dagjesbezoekers en voor nieuwe bezoekers om kennis te maken met het festival,”aldus Janneke Staarink, algemeen directeur van Oerol. “Het omvat de bootreis naar en van Terschelling en een Bonnefooi Boekje met vouchers waarmee je een aantal theater- en kunstprojecten kunt bezoeken. Je krijgt daarnaast met een dagpas toegang tot het festivalhart van Oerol, de Westerkeyn, waar bands en straatartiesten optreden en diverse talkshows plaatsvinden. Muziek op festivalterrein het Groene Strand en gratis straattheater liggen bovendien op de route. Zo maak je Oerol mee in een notendop!”

Kaartverkoop
De dagarrangementen gelden op woensdag 18 juni en zaterdag 21 juni en zijn vanaf vandaag online te boeken via de site Rederij Doeksen voor €39,50. Oerol en de rederij bieden speciaal voor CJP-leden het arrangement met korting aan. CJP-ers kunnen direct via www.cjp.nl/oerol boeken.

De online kaartverkoop van Oerol start zaterdag 17 mei via www.oerol.nl.

Terschellings Oerol Festival 2008 Het eiland van de vorige dag, 13 t/m 22 juni, www.oerol.nl
Hoofdsponsors van Oerol zijn Brand, NAM, Rederij Doeksen. Partner in natuur is Staatsbosbeheer.Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.