Categorie: NIEUWS

Zondag 25 Mei 2008 at 12:05 pm

LINE UP THE MUSIC IN MY BACKYARD COMPLEET

LINE UP THE MUSIC IN MY BACKYARD COMPLEET

Fanfarlo, Femke, Blaudzun en Hit Me TV treden zaterdagmiddag 14 juni op tijdens The Music In My Backyard. The Music In My Head is het muziekfestival dat de zomerse sfeer van festivals combineert met de goede geluidskwaliteit van een indoor poppodium, het Paard van Troje. Ook dit jaar zal, voor de zevende keer, The Music In My Head grote namen en nieuwkomers brengen; pure muziek in een intieme setting. THE MUSIC IN MY BACKYARD

The Music In My Head, tweedaags festival in Den Haag, organiseert The Music In My Backyard. Dit buitenprogramma vindt plaats op zaterdagmiddag 14 juni met free music, cheap beers and lots of sunshine! The Music In My Backyard wordt gehouden in de achtertuin van de Prinsegracht 8 (naast het Paardcafé), Den Haag.
Zaterdag 14 juni “ Aanvang: 12:00 uur “ Toegang: gratis

The Music In My Head is het muziekfestival dat de zomerse sfeer van festivals combineert met de goede geluidskwaliteit van een indoor poppodium, het Paard van Troje. Ook dit jaar zal, voor de zevende keer, The Music In My Head grote namen en nieuwkomers brengen; pure muziek in een intieme setting.

VRIJDAG 13 JUNI 2008: Sinéad O’Connor, Stephen Malkmus & The Jicks, The Notwist

ZATERDAG 14 JUNI 2008: Supergrass, Joan As Police Woman, The Charlatans, Tokyo Police Club, The Futureheads, Fanfarlo, Hit me TV, Blaudzun en Templo Diez

Op vrijdag bezet het festival de Grote Zaal van het Paard; het programma voor vrijdag 13 juni is rond. Het optreden van Sinéad O’Connor betreft een unieke solo performance, slechts begeleid door één muzikant. Op zaterdag 14 juni worden als vanouds ook de Kleine Zaal en het Paardcafé erbij betrokken.

INFO & KAARTVERKOOP THE MUSIC IN MY HEAD
De zaalindeling en het volledige tijdschema kun je enkele dagen van tevoren vinden op onze website: www.themusicinmyhead.nl.
Vrijdag 13 juni € 25,-, zaterdag 14 juni € 25,-, 2-dagenkaart (vr/zat) € 45,-, prijzen exclusief servicekosten.

Kaartverkoop via de kassa van Het Paard van Troje (Prinsegracht 12, Den Haag) en www.paard.nl, het Haags Uitburo, en Ticketservice, www.ticketservice.nl, telefonisch via 0900-3001250 (45cpm) en bij Plato Den Haag (Schoolstraat 22, Den Haag).
voor meer informatie:
The Music in my Head
info@themusicinmyhead.nl
tel: 070 3462355Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.