Categorie: MUSICAL

Zaterdag 30 Augustus 2008 at 2:59 pm

Kim-Lian terug in ‘Fame’

Finale van Fame
Fame
Kim-Lian van der Meij en Hein Gerrits in Fame (foto Roy Beusker)

Door Chantal van den Boogaard met foto's van Roy Beusker en Chantal van den Boogaard

Afgelopen vrijdag, 22 augustus, maakte Kim-Lian van der Meij haar rentree in de musical ‘Fame’ in de Stadsschouburg Utrecht. Kim-Lian was weer helemaal in haar element in de rol van Carmen Diaz.

Kim-Lian speelde in januari en februari al in de musical, en ging toen met zwangerschapsverlof. In mei beviel ze van dochter Ronja. Tijdens haar afwezigheid werd de rol van Carmen Diaz gespeeld door Carreon en Bettina Holwerda.

Ter voorbereiding op haar terugkeer volgde Kim-Lian sinds een kleine twee weken de repetities. De musical is nog te zien tot 22 november. Tot die tijd zal de actrice de hoofdrol delen met Cystine Carreon. De laatste voorstelling van 'Fame' wordt op 22 november gespeeld in Theater de Meervaart in Amsterdam.

Daarna starten op 1 december voor Kim-Lian de repetities voor de musical 'Footloose', die februari 2009 in première gaat.

Kijk voor de ‘Fame’-speellijst op de website

Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.