Categorie: FESTIVAL, LOCATIETHEATER, MUZIEK, OEROL, STRAATTHEATER, VERWACHT

Woensdag 20 Mei 2009 at 7:34 pm

OEROL Programma 2009 online Online kaartverkoop vanaf a.s. maandag

Op maandag 25 mei om 10.00 uur begint de online kaartverkoop op www.oerol.nl  Voor Oerol zijn in totaal ruim 100.000 voorstellingskaarten beschikbaar waarvan ongeveer de helft in de online voorverkoop gekocht kan worden. De Vrienden van Oerol kregen de mogelijkheid om als eerste kaarten in de voorverkoop te bemachtigen, zij kunnen al vanaf afgelopen maandag 18 mei kaarten kopen in de VriendenVoorverkoop. De rest van alle voorstellingskaarten wordt verkocht op Terschelling. Iedere ochtend zijn de laatste kaarten voor die dag, beschikbaar in de verkoop op festivalterrein de Westerkeyn. Om kaarten te kunnen kopen is het noodzakelijk om een Oerol-paspoort te hebben, dat ook in de online kaartverkoop aangeschaft kan worden. Het paspoort is samen met de voorstellingskaarten het toegangsbewijs tot de voors! telling en het is tevens toegangsbewijs tot meer dan twintig paspoortvoorstellingen, de muziekoptredens en het straattheater. 

Programma 2009 online

Op www.oerol.nl vind je het gehele programma van Oerol: 10 dagen gras tussen de planken
Van 12 t/m 21 juni vind je tijdens Oerol honderden voorstellingen, muziekoptredens en straattheateracts op de meest uiteenlopende locaties in het Terschellinger landschap. Het thema benadrukt de bijzondere combinatie van cultuur en natuur, die kenmerkend voor Oerol is. Met je paspoort kun je de paspoortvoorstellingen, straatacts en muziekoptredens gratis bezoeken. Hiernaast staan in het theaterprogramma 40 voorstellingen waarvan er op Oerol dit jaar maar liefst 30 in première gaan. Dit zijn internationale voorstellingen die in Nederland in première gaan, voorstellingen die speciaal voor Oerol gemaakt zijn en voorstellingen uit de werkplaats van Oerol: Atelier Oerol 

Dagarrangement Oerol

Oerol geeft ook dit jaar samen met Rederij Doeksen een dagarrangement uit op woensdag 17, donderdag 18 en zaterdag 20 juni. In het dagarrangement zit een retour met de snelboot, een bus dagpas voor op Terschelling en een Oerol Paspoort. Op woensdag 17 juni speelt Nederlands grootste band Bløf op Oerol, op donderdag staat het Zweedse Dorlene Love op het Groene Strand en op zaterdag 20 juni kun je luisteren naar o.a. Caspian Hat Dance. Het Oerol-dagarrangement kan online geboekt worden bij Rederij Doeksen via www.rederij-doeksen.nl  Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.