Categorie: ALGEMEEN, FESTIVAL, JEUGD, MUZIEK, NIEUWS, TIPS, VERWACHT

Donderdag 15 Juli 2010 at 12:10 pm

ZOMER IN DE TOLHUISTUIN het 7e weekend.

Zomer in de Tolhuistuin Foto Francis Broekhuijsen Shells Angels zorgt voor overheerlijk eten. Foto francis Broekhuijsen Voor de kinderen is er het sprookjes kasteel van Noordjes Kinderkunst. Foto francis Broekhuijsen

Van de Redactie met foto's van Francis Broekhuijsen. (klik voor vergroting)

In het zevende weekend van Zomer in de Tolhuistuin in Amsterdam-Noord, weer een vol programma.
Op vrijdag wordt Danser à Deux gehost door Raoul de Jong, de enige columnist van Nederland die weet wat dansen is, geeft dansinstructies voor een ‘Bal Moderne'.
Psychedelische rock en tropicalia van sixtiessensatie Os Mutantes (Brasil). Ze spelen een exclusief concert in Nederland. De dj's van Amsterdam Beatclub schuiven achter de draaitafel.

Dansen in de Tolhuistuin foto Francis Broekhuijsen Luisteren en ontspannen in de Tolhuistuin Foto Francis Broekhuijsen Als de avond valt. Foto Francis Broekhuijsen

Verwacht op zaterdag een speciale buiteneditie van DISCO 3000 met ondermeer Carl Craig aan de knoppen. Met DISCO 3000 gaan we terug naar de wortels van de dance music.

Na uitverkochte edities in Paradiso en Trouw nu voor het eerst in de buitenlucht voor het ultieme-vrije-blote-voetjes-gevoel. Vanaf 15:00 uur nemen de legendarische Carl Craig (Detroit), KC Da Funckaholic, Antal, A Hunter en San Proper de tuin over met een hele hoop disco, boogie, soul, funk, afrobeat en house. De bar is open en Surinaams eten wordt verzorgd door Pim Smulders. Bekend van zijn restaurant 'Switi' op de Parade. Nu staat Pim en zijn team ook bij ons met zijn 'Shells Angels'.

Op zondag maken kinderen reuzenbloemen bij Noordjes Zomervlucht en Accordeons Vooruit! brengt een ode aan het instrument dat alle emoties ter wereld bespeelt met: Nihad Hrustanbegovic, Onno & Rico, Roosbeef, Ruud Versteeg, Robert van der Hoop en Zazi.DJ Jairzinho draait plaatjes en we eindigen met de film: ‘Los viajes del viento'. De presentatie is in handen van Francis Broekhuijsen. 
Op vertoon van je accordeon gratis entrée! 

Voor meer programma klik hier.
Wanneer?: Vrijdag 16 juli t/m zondag 18 juli
Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.