Onderwerp: MUZIEK, VERWACHT

Dinsdag 28 April 2009 at 11:00 pm

Buddy Guy en Jethro Tull headliners Highlands Blues & Rock Festival

Buddy Guy Photo credits unknown Jethro Tull photo credits unknown Eddy Clearwater photocredits ubknown

Tekst Henry Krul 

Op zaterdag 16 mei is het zover!

Dan namelijk vindt voor het eerst het Highlands Blues & Rock Festival plaats. Dit festival is speciaal in het leven geroepen voor de vele fans van blues in al zijn verschijningsvormen en van de betere rockmuziek. Het Highlands Blues & Rock Festival is een initiatief van een vriendenclub uit Amersfoort die na jaren hardop dromen tijdens wekelijkse bijeenkomsten in bluescafé De Noot in Hoogland de daad bij het woord heeft gevoegd. Gesteund door een grote groep professionals en vrijwilligers organiseren zij nu de eerste editie van dit unieke festival. De ambitie is om Highlandsfestival te laten uitgroeien tot een meerdaags evenement.

Lees Verder

Onderwerp: CD-DVD, JAZZ

Dinsdag 28 April 2009 at 03:39 am

Martin Bril en de CD Presentatie van Eric Vloeimans Fugimundi in Paradox

Harmen Fraanje Foto Louis Obbens Eric Vloeimans Foto Louis Obbens Anton Goudsmit Foto Louis Obbens

Paradox, Tilburg - 22 april 2009
Tekst en beeld Louis Obbens (klik voor vergroting)

Het was alsof de 'duvel' ermee speelde die avond en de uren die daarop volgde. De verbinding tussen Martin Bril en Fugimundi begint ergens in februari 2009. Martin Bril, die veel meer geassocieerd wordt met zijn liefde voor popmuziek (met name Bob Dylan) dan met Jazz, beschreef destijds in de Volkskrant zijn fascinatie voor de muziek van ‘Fugimundi’s Summersault’. 
Deze column in de Volkskrant, door Vloeimans terecht opgepikt als een groot compliment voor zijn muzikale ontdekkingstocht, zorgde voor een ontmoeting tussen beide kunstenaars. Uiteindelijk leidde dit contact tot het verzoek van Vloeimans aan Bril om de ‘linernotes’ van de in Paradox Tilburg gepresenteerde CD, Live at Yoshi’s, te schrijven.

Lees Verder

Onderwerp: MUZIEK, STRAATTHEATER

Zaterdag 25 April 2009 at 09:15 am

Mecanique Vivante en Ephemère sluiten Amsterdam Wereldboekenstad spectaculair af

Mecanique Vivante, foto Henry Krul Mecanique Vivante, foto Henry Krul Mecanique Vivante, foto Henry Krul
Tekst en foto's van straattheater specialist Henry Krul 

Afgelopen woensdag werd het evenement dat een jaar lang duurde t.w. Amsterdam Wereldboekenstad ’s avonds op de Kop van Java afgesloten met een optreden door Mécanique Vivante, Ephemère en poezie. 

Omdat ik verwachtte dat het zeer druk zou worden was ik ruimschoots op tijd aanwezig. Tijdens de opening van het Terschellings Oerol in 2006 vond een vergelijkbaar optreden plaats (destijds op de prachtig uitgestrekte Noordsvaarder) en was het namelijk bomvol.

Lees Verder

Onderwerp: VERWACHT

Vrijdag 24 April 2009 at 08:18 am

VG: Harmen Fraanje en Igor Roma, Kurt Rosenwinkel en Jesse Dee

Harmen Fraanje bij Vrije Geluiden foto Hans Speekenbrink Kurt Rosenwinke te zien bij Vrije Geluiden foto Hans Speekenbrink Jesse Dee te zien bij Vrije Geluiden, foto Todd Lehman
Beeld van Hans Speekenbrink en Todd Lehman (klik voor vergroting)

Harmen Fraanje en Igor Roma
Hoe werken en denken uitvoerders van klassieke- en jazzmuziek? Kun je een concert lang improviseren? Kun je je eigen ideeen op door ‘klassieke’ componisten voorgeschreven partituren losgelaten? Jazzpianist Harmen Fraanje en klassiek pianist Igor Roma gaan deze vragen beantwoorden.

Lees Verder

Onderwerp: JAZZ, MUZIEK

Dinsdag 21 April 2009 at 10:36 pm

Hogere wiskunde van Gitaarwonder Kurt Rosenwinkel

Gitaarwonder Kurt Rosenwinkel foto Hans Speekenbrink Gitaarwonder Kurt Rosenwinkel foto Hans Speekenbrink Gitaarwonder Kurt Rosenwinkel foto Hans Speekenbrink

Door René de Hilster met foto's van Hans Speekenbrink

Kurt Rosenwinkel is hot, dat was te merken aan de dolenthousiaste reacties van het in groten getale aanwezige Bimhuispubliek. Elke noot van deze jonge gitaarheld werd door zijn vele, vaak even jonge, fans verslonden met de gulzigheid waarmee een uitgedroogde woestijnreiziger water drinkt. Dat veel van deze trouwe toehoorders met een gitaar in de hand of op de rug binnenkwamen en studeren aan een conservatorium ergens ter lande zal niemand verbazen.

Lees Verder

Onderwerp: ACTIE

Dinsdag 21 April 2009 at 3:29 pm

Twee Cultuurpodium.nl Acties voor Latin Lovers

Onder de nieuwe aanmeldingen op de Cultuurpodium Nieuwsbrief
(rechter kolom hiernaast),

verloten wij twee maal 2x2 vrijkaartjes:
 

Optie 1: BIMHUIS Zaterdag 26 April aanstaande: Quinteto Rodriguez Cuba meets Klezmer


Melkweg actie cultuurpodium.nl

Optie 2 De Melkweg 9 Mei
La Exelencia 
Salsa dura uit New York

Informatie hieronder:

Lees Verder

Onderwerp: ALGEMEEN, NIEUWS

Zondag 19 April 2009 at 5:00 pm

Annie M.G. Schmidtprijs toegekend aan Dorine Wiersma voor Stoute Heleen

Dorien Wiersma wint Annie M.G. Schmidtprijs foto Hans Speekenbrink Dorien Wiersma zingt en begeleid zich op gitaar foto Hans Speekenbrink Dorien Wiersma wint Annie M.G. Schmidtprijs foto Hans Speekenbrink

Foto's Hans Speekenbrink (klik voor groter)

Dorien Wiersma wint Annie M.G. Schmidtprijs

In het Amsterdamse Theater Bellevue is vanmiddag de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied van 2008 toegekend aan Dorine Wiersma voor Stoute Heleen. De prijs werd uitgereikt door de directeur-generaal van Cultuur en Media, Judith van Kranendonk, die minister Ronald Plasterk verving.

Volgens de jury is de tekst 'Scherp, grappig en exact, terwijl de melodie die tekst zeer adequaat ondersteunt'. De jury is volgens het rapport ook onder de indruk van het feit dat Wiersma het lied niet alleen zingt, maar ook zelf heeft geschreven. ,,We hebben met de hele jury smakelijk gelachen en geloven vast dat Annie hier ook veel plezier aan zou hebben beleefd'', aldus het rapport. De jury bestond uit Nico Knapper, Martine Bijl, Marnix Kappers, Robert Jan Stips en Renske Wels.

Vorig jaar won Wende Snijders de prijs voor haar lied De Wereld Beweegt. Eerder kregen onder meer Daniël Lohues (met Annelie), Jeroen van Merwijk (met Dat vinden de Jongens Leuk) de prijs. Het is de zeventiende keer dat de prijs werd uitgereikt.

Lees Verder

Onderwerp: MUZIEK, WERELDMUZIEK

Zondag 19 April 2009 at 09:41 am

Astillero: de vernieuwers van de tango traditie in de Roode Bioscoop..

Tango van Astillero foto Hans Speekenbrink Tango van Astillero foto Hans Speekenbrink Tango van Astillero foto Hans Speekenbrink

Tekst Rik van Boeckel met foto's van Hans Speekenbrink (klik voor vergroting)

Tijdens het Festival de Primavera was Orquesta Astillero, de tangosensatie uit Buenos Aires, te zien in de intieme sfeer van de Roode Bioscoop. Ze waren in het najaar al in Nederland geweest, overrompelden het publiek in Rasa en het Tropentheater en speelden nu dan weer voor een klein select publiek. Maar dat maakte de jonge tangueros niks uit, ze speelden gepassioneerd en zelfs nog veel beter dan afgelopen najaar.

Lees Verder

Onderwerp: ACTIE

Vrijdag 17 April 2009 at 11:42 am

Nieuwe Jazzmagazine met Motown Actie

JazzMagazine Motown special

KIES DE BESTE 20 MOTOWN SINGLES EN JE KRIJGT DE CD GRATIS!
Als geen andere platenmaatschappij was het roemruchte Motown een echt singles-label. Vooral in de jaren 60 stonden de hitparades vol met de liedjes uit Hitsville USA. Hoewel ingehaald door de geschiedenis blijven de songs heuse klassiekers. Deze verjaardag bewijst dit als nooit tevoren: Motown bestaat 50 jaar en dat willen we weten! Naast alle aandacht voor de artiesten- stal van oprichter Berry Gordy presenteren de muziekbladen Jazz Magazine en OOR niet zonder trots: de 100 Hot Motown Hits, samengesteld door een keurkorps aan deskundigen. Uit deze lijst kan iedere lezer zijn eigen favoriete top 20 Motown hits samenstellen. Uiteindelijk worden daar de definitieve 20 Hot Motown Hits uit geselecteerd, mede samengesteld door jou, lezer en liefhebber. 
Je beloning: dit unieke album wordt je gratis en voor niets thuis bezorgd ! Meedoen via de nieuwsbrief link op de JazzMagazine website.
Aktie loopt tot 10 mei as.

Verder in deze Glossy JazzMagazine uitgave, die sinds vandaag in de schappen ligt, tekst- en foto bijdragen van Cultuurpodium en Jazzpodium medewerkers Rik van Boeckel, René de Hilster en Hans Speekenbrink

JazzMagazine site

Onderwerp: ALGEMEEN, CD-DVD

Vrijdag 17 April 2009 at 09:17 am

CD: LOTZ OF MUSIC – BITE!

Mark Alban Lotz cd recensie bite! op cultuurpodium.nl
Label: LopLop
Catalogusnr: LC13310
Jaar: 2008
Website: www.loplop.nl
Waardering: ***1/2

De nieuwe cd van fluitist Mark Alban Lotz valt in de categorie vrije Improvisatie. De muzikanten op Bite! maken handig gebruik van die vrije ruimte. Alles komt namelijk langs op deze CD.

“19 tracks of underwater music performed by the serene sounds of Lotz of Music: a dutch view on fish featuring the electrifying sounds of the brim bram!” zegt de hoestekst, maar of dat alles duidelijk maakt…

Lees Verder

Onderwerp: WERELDMUZIEK

Woensdag 15 April 2009 at 09:14 am

DABY TOURÉ. EEN NIEUWE STEM UIT WEST-AFRIKA

Daby Touré foto Hans Speekenbrink Daby Touré foto Hans Speekenbrink Daby Touré foto Hans Speekenbrink 

Door Rik van Boeckel met foto's van Hans Speekenbrink (klik voor groter)

Zanger/gitarist Daby Touré uit Mauretanië was al eerder in Nederland te horen tijdens Amsterdam World en het Dunya festival. Begin april was hij de laatste gast van de door World Connection georganiseerde World Sessions in Podium Mozaiek in Amsterdam. Touré heeft een geheel eigen mix van West-Afrikaanse muziek en Westerse pop gecreëerd die kan aanslaan bij een groter publiek. 

‘Dit is geen film,’ zei de in Parijs wonende Touré gekscherend tegen het nog zittende publiek waarna al snel de voetjes van de vloer gingen. Dat lukte hem met een drie man sterke band, analoog aan The Police. Toeval of niet, Touré heeft zich laten inspireren door de legendarische band.

‘Iemand liet me hun muziek op de walkman horen,’ vertelde hij tijdens het interview voorafgaand aan het optreden. ‘Ik ruilde meteen mijn horloge voor de cassette.’

Lees Verder

Onderwerp: ALGEMEEN, DANS, JEUGD

Dinsdag 14 April 2009 at 07:41 am

Kunstbende Overijssel bulkt van het talent

Kunstbende Overijsel foto Henry Krul Kunstbende Overijsel foto Henry Krul 2009-04/kunstbende-2009-foto-henry-krul-137.jpg

Tekst en beeld Henry Krul

Op 27 juni vindt in De Melkweg in Amsterdam de landelijke finale van de Kunstbende plaats. Kunstbende, opgericht in 1991, organiseert jaarlijks een wedstrijd voor jong creatief talent tussen 13 en 18 jaar in Nederland. Naast de wedstrijd biedt Kunstbende ook workshops aan en verzorgt zij coachingstrajecten voor jongeren.

Nu, in het Paasweekend, lijkt 27 juni nog ver weg maar de tijd vliegt. Een paar weken geleden zijn de regionale voorrondes, 14 in totaal, begonnen.

Afgelopen zaterdag was het in Odeon De Spiegel in Zwolle zover. De voorronde van de provincie Overijssel. Vanaf 12.30 uur groeide de rij deelnemers en fans voor de deur van het theater.

Lees Verder

Onderwerp: JAZZ

Maandag 13 April 2009 at 3:52 pm

DELOITTE JAZZ AWARD, OF HOE VERGELIJK JE APPELS EN PEREN?

Morris Kliphuis Kaja Draksler Clemens van der Feen

Door Rene de Hilster met foto's van Govert Driessen

Het is altijd mooi als het bedrijfsleven in jazz investeert. Het accountantskantoor Deloitte doet dat al geruime tijd via het uitreiken van een prijs aan een jazzmuzikant in de categorie Talent Deserving Wider Recognition. De prijs is als stimulans bedoeld om de loopbaan van de getalenteerde muzikant een extra boost te geven. 

Via verschillende voorrondes kan men in de finale komen, als die gewonnen is dan wordt er 20.000 euro op de rekening bijgeschreven. Kortom een wedstrijd. En daar zit ook een groot gevaar. De inschrijvingen voor de DJA zijn veel en divers. Hoe ga je een goede zangeres vergelijken met een contrabassist? Een prima boppende pianist met een vrij spelende trompettist? Het is dus het aloude appels en peren verhaal.

Om uit te maken welk fruit met de zak euro's naar huis mag is een deskundige jury samengesteld. In de jury namen als Bert Vuisje, Jan Menu, Amanda Kuyper en Benjamin Herman. Geen sinecure om uit het zeer diverse aanbod een winnaar aan te wijzen. Opvallend is wel dat deze al jaren actieve jury (alleen Benjamin Herman was er nooit eerder bij) onder leiding van Peter Krom steevast kiest voor de minst jazzy spelende kandidaat. In dat opzicht alleen schiet Deloitte zijn doel al voorbij.

Lees Verder

Onderwerp: FESTIVAL, JAZZ, KLASSIEKE MUZIEK, TERUGBLIK

Vrijdag 10 April 2009 at 09:58 am

Slide Factory Festival Rotterdam, in vier dagen honderden Trombones

Joe Alessi Tijdens het Slide Factory Festival Stefan Schulz SFF Rotterdam Jörgen van Reijen SFF Rotterdam

Door Dirk Verhulst met foto's van Hans Speekenbrink (klik voor vergroting)

Van 26 t/m 29 maart jl. stond Rotterdam voor de derde maal volledig in het teken van de trombone. De Doelen werd omgetoverd tot een ware `schuif fabriek` en zowel muzikanten als liefhebbers konden met volle teugen genieten van het brede muzikale aanbod. Het moge duidelijk zijn dat dit lange weekend alles betreffende de trombone aan bod kwam. 

Het Nieuw Trombone Collectief initieerde ditmaal wederom het Slide Factory festival. Deze 10 trombonisten, allen afgestudeerd aan het Rotterdamse Conservatorium, verenigden zich in dit collectief kort na hun afstuderen. Deze muzikanten spelen al jaren samen en tonen een fantastisch initiatief tot het organiseren van een internationaal georiënteerd trombone festival in deze havenstad.

Lees Verder

Onderwerp: TIPS, VERWACHT

Donderdag 09 April 2009 at 11:55 pm

Vrije Geluiden: Daby Touré, Alela Diana en Ivan Fischer

Daby Touré by D. Glen Miller Alela Diane By Hans Speekenbrink Nils Fischer by

VRIJE GELUIDEN 12 APRIL

- Daby Touré combineert in zijn muziek tradities uit geboorteland Mauretanië met de muziektradities uit Parijs waar hij lange tijd woonde.  

- Singer-songwriter Alela Diane heeft een nieuwe cd waarop ze met haar prachtige stem rust en geborgenheid brengt.

- Dirigent Ivan Fischer richtte het Budapest Festival Orchestra op, is na zijn internationale successen nu ook gaan componeren en zal samen met het Nationaal Jeugd Koor eigen werk uitvoeren.

Lees Verder

Onderwerp: FESTIVAL, JAZZ, VERWACHT

Dinsdag 07 April 2009 at 9:30 pm

AANTREKKELIJKE PROGRAMMERING MET VEEL VARIATIE OP GENT JAZZ

McCoy Tyner foto Hans Speekenbrink Jose James foto Hans Speekenbrink Brad Mehldau foto Hans Speekenbrink
Foto's van Hans Speekenbrink (Klik voor vergroting)

Verslag van René de Hilster vanuit Gent:
Van 8 juli tot met en met 19 juli vindt het Gent Jazz Festival plaats in die gelijknamige stad. Het festival wordt net zoals de vorige 7 edities gehouden op de Bijlokesite. Ook in 2009 bestaat het festival uit twee gedeelten. Van 8 juli tot en met 12 juli zijn de echte jazzvormen aan de beurt vam 16 tot en met 19 juli is het de beurt aan de fusion, funk, R&B en meer van dat fraais.

Het programma is inmiddels zo goed als compleet met o.a. namen als Jamie Cullum, George Benson, Jamie Lidell, Joe Jackson, McCoy Tyner Trio feat. Bill Frisell, Brad Mehldau Trio, Rodrigo y Gabriela, Fred Hersch Trio, Randy Weston en een tribute aan Nina Simone feat. onder andere Dianne Reeves & Lizz Wright. Eerder reeds werden BB King, Marianne Faithfull en het Richard Galliano All Star Quartet aangekondigd. 


Lees Verder

Onderwerp: GAST BLOGGERS, JAZZ, MUZIEK, PODIUM FOTO

Dinsdag 07 April 2009 at 08:51 am

Tom Beek Blogt

Tom Beek foto Hans Speekenbrink Tom Beek foto Hans Speekenbrink Tom Beek foto Hans Speekenbrink
Tom Beek foto's Hans Speekenbrink (klik voor vergroting)

Met Tom Beek heb ik een speciale band, in die zin dat hij de eerste muzikant was die mij vroeg zijn persfoto's te maken. Dat heb ik een aantal keren voor hem mogen verzorgen.

Hierboven de drie meest populaire foto's. Mijn foto's staan ook op een paar van zijn cd's, waaronder zijn live cd.

Ook heb ik hem gefotografeerd samen met Kasper van Kooten en ook op een van Kaspers cd staat een foto van mijn hand. Ik heb ook nog een tijd met Tom samengewerkt voor het blad JazzMagazine, we deden daar de serie Jonge Helden. Dat hield in dat Tom een jonge aankomende jazzmuzikant vond en daar een kort verhaal over schreef. Dat werd dan samengevoegd met mijn pagina-vullende foto. Dat hebben we zo'n zes uitgaves samen gedaan en daarna ben ik binnen JazzMagazine gaan fotograferen voor nieuwe series. Ik heb Tom leren kennen als iemand die alles graag in eigen beheer doet: zijn cd's opnemen en uitbrengen op zijn eigen platenlabel TomLaLa Records, zijn website bouwen en sinds kort fotografeert hij ook zeer verdienstelijk.

Lees Verder

Onderwerp: KLASSIEKE MUZIEK, VERWACHT

Maandag 06 April 2009 at 9:11 pm

Het nieuwe seizoen van het NBE start bij BBC Proms

2009-04/proms09_copy1.jpg 2009-04/nbe.jpg 2009-04/royal_albert_hall.jpg

NBE opent nieuw seizoen bij BBC Proms, werkt samen met Ashton Brothers, Abdelkader Benali en Maarten Altena, maakt portret van Dvorák en viert feest met Grieken

Het NBE opent het seizoen 2009/2010 met Louis Andriessens De Staat in de Royal Albert Hall in Londen bij de BBC Proms. Daarna houdt het NBE (Nederlands Blazers Ensemble) in oktober de verhouding tussen het Westen en het Midden-Oosten in de loop der eeuwen onder de loep in het programma Entführung!.  In november gaat het NBE met de Ashton Brothers op tournee in A Midsummer Night’s Dream, nieuw gecreëerd muziektheater gebaseerd op Mendelssohns toneelmuziek bij Shakespeare’s A Midsummer Night’s Dream. Natuurlijk is er weer een Nieuwjaarsconcert op tv en in het Concertgebouw in Amsterdam.

Lees Verder

Onderwerp: POP-ROCK, POP-ROCK, TERUGBLIK

Zondag 05 April 2009 at 11:59 pm

De missie van James Blood Ulmer

James Blood Ulmer in de Boerderij James Blood Ulmer in de Boerderij Calvin Weston

Door Rik van Boeckel met foto's Hans Speekenbrink 

De Amerikaanse gitarist/zanger James Blood Ulmer heeft zijn fusion van elektrische blues met funk en jazz al meer dan 10 jaar niet meer op Nederlandse podia laten horen. In het kader van een Europese tournee kwam hij voor twee concerten (Zoetermeer, Tilburg) naar Nederland. Het Cultuurpodium-team zag hem als vanouds schitteren in de Boerderij in Zoetermeer met aan zijn zijde drummer Grant Calvin Weston en bassist Marc Peterson. Na afloop spraken we met de blueslegende. 

Blood’s gitaarspel en zang wordt door sommige critici wel eens op één lijn gesteld met die van Jimi Hendrix. De nu 67-jarige Ulmer begon zijn muzikale loopbaan in 1969. Hij speelde met diverse soul jazz ensembles. Vanaf het moment dat hij in 1971 naar New York verhuisde, kwam zijn carrière in een stroomversnelling. Hij speelde met Art Blakey’s Jazz Messengers, Joe Henderson, Paul Bley, Rashied Ali en Larry Young. En met Ornette Coleman die van grote invloed op hem was. Tijdens zijn samenwerking met Coleman en later ook met het Music Revelation Ensemble en The Odyssey Band (met oa violist Charles Burnham) kreeg zijn typische stijl van gitaarspelen steeds meer vorm. Ruig, ritmisch, soms tegen de maat ingaand, expressief.

Lees Verder

Onderwerp: JAZZ, VERWACHT, WERELDMUZIEK

Zondag 05 April 2009 at 4:43 pm

MARTA, RUPA EN FRÉDÉRIQUE ZATERDAG BIJ VRIJE GELUIDEN

2009-04/martagomez-20099570.jpg Marta Gomez foto Hans Speekenbrink Marta Gomez foto Hans Speekenbrink
Beeld Marta Gomez Hans Speekenbrink (klik voor vergroting)

zaterdag 4 april 2009 11:05 Ned 1
Drie zeer geëngageerde vrouwen:

- Singer-songwriter Marta Gómez introduceert haar nieuwe cd op haar eerste Europese tourne-
- Rupa and The April Fishes. Wereldburger Rupa laat zich niet beperken door muzikale grenzen
- Frédérique Spigt zingt uit haar nieuwste album Vreemd

De jonge Colombiaanse singer-songwriter Marta Gómez mengt met het grootste gemak Zuid-Amerikaanse ritmes, Colombiaanse cumbia en bambuco, Argentijnse zamba, Cubaanse son en Peruviaanse lando en ze schrijft melodieën en refreinen die universeel klinken. Ongeacht de taal waarin ze zingt krijg je het gevoel dat je alles begrijpt. Zij wordt begeleid op piano, percussie, bas en fluit.

Lees Verder

Onderwerp: POP-ROCK, POP-ROCK

Donderdag 02 April 2009 at 06:37 am

Gig Tony Spinner Band opwarmer Highlandsfestival

Sound of Music Sound of music Sound of music
Tekst en beeld door Henry Krul (klik voor vergroting)

Het is bijna 20.00 uur en dus nog vroeg in de avond. Cafe de Noot in Hoogland nabij Amersfoort loopt al aardig vol. En daar is een goede reden toe.
Tony Spinner met z’n band geeft een optreden speciaal voor de vrienden van het Highlandsfestival dat op 16 mei zijn eerste editie gaat beleven.
Radiomaker Jan Douwe Kroeske is aanwezig maar ook diverse mensen die ik van gezicht ken. Wie ze allemaal zijn weet ik (nog) niet maar daar kom ik wel achter. Ik weet vrijwel zeker dat deze “bekende” koppen allemaal deel uitmaken van de organisatie van Terschellings Oerol. Dat geeft vertrouwen voor zo’n nieuw te starten festival.

Lees Verder