Categorie: MUZIEK, TIPS, VERWACHT

Dinsdag 07 Juni 2011 at 11:42 am

Hoofdprogramma MusicMeeting compleet

Music Meeting Nijmegen

Tip van de redactie (klik op de foto voor vergroting)

Hoofdprogramma compleet

The Lionel Loueke Alliance, Noreum Machi, Regina Carter's ‘Reverse Thread', Jungle by Night, La Fanfare du Belgistan, Ceumar & Krasz Collective, Kasha Nasha en Combinatie XVI, zijn toegevoegd aan de line-up van het festival. Daarmee is het hoofdprogramma compleet. Op de website staan teksten en filmpjes over de diverse artiesten die optreden in Apollo, Mondo en Club ¡mm...!. Op de site kun ook je rechtstreeks tickets bestellen. Inschrijven voor het programmaboekje kan ook, dan ontvang je het boekje over enkele weken gratis thuis.

Nieuwe editie Club ¡mm...!

Als voorproefje op het komende festival is er op 18 mei een nieuwe editie van Club ¡mm...! met Group Douéh uit de Westelijke Sahara. De lo-fi muziek van de driekoppige band heeft een stevige basis in Sahrawiblues, met een grote rol voor gitaar waarin ook invloeden uit pop en rock terug te horen zijn. Het geheel heeft een uiterst dansbare en soms zelfs trancematige sound.
Op het festival in juni is er op zaterdag- en zondagavond ook Club ¡mm...!. De clubavond op 11 juni staat in het teken van het populaire Argentijnse ZZK Label met de experimentele electroband Tremor en dj sets van El G en Chancha via Circuito.

Doornroosje * entree € 12,- * zaal open 20.00 * aanvang 21.00

Start cross-overprojecten

De eerste repetities voor de cross-overprojecten gaan deze week van start. Drie groepen jongeren onder leiding van een professioneel muzikant zullen werken aan eigen songs, waarmee ze op het podium Intro tijdens Music Meeting optreden. Er zijn drie varianten in de projecten. Ten eerste is er ‘Latin meetz Afro' met een vleugje Carribean, onder leiding van Bruce van Mulier. Het tweede project wordt begeleid door Nick Nuñez onder de noemer ‘Hiphop meetz Rock', met een werelds smaakje. Tot slot is er een open cross-over onder leiding van Stijn van Oers en Jan van Tiel.

Voor meer informatie bekijk de website.
Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.