Categorie: THEATER, CABARET, DANS, FESTIVAL, KLASSIEKE MUZIEK, LOCATIETHEATER, MUZIEK, NIEUWS, STRAATTHEATER, TONEEL, VERWACHT

Zondag 21 Augustus 2011 at 09:45 am

UITMARKT 2011: Amsterdam drie dagen in het teken van cultuur

Uitmarkt 2011

Komende vrijdag gaat een van de belangrijkste culturele previews van het jaar van start: de Uitmarkt in Amsterdam. Drie dagen lang presenteert een grote variatie aan theatergezelschappen, zangers, cabaretiers, dansers en schrijvers hun aandeel in het aankomende culturele seizoen. Dit jaar onder het motto: ‘Laat je raken!'

De 34e editie van de Uitmarkt vindt dit jaar plaats op en rondom het Museumplein, het Leidseplein en in het Vondelpark. Vrijdagavond wordt de Uitmarkt geopend op het UPC Podium, waarbij onder andere Arjan Ederveen, het Nationaal Ballet, Rubert Hein en Dazzled Kid langskomen. Jörgen Raymann zorgt op deze vrijdagavond voor de presentatie.

Of je nou van films houdt, van muziek, toneel of dans, cabaret, literatuur of kleinkunst - voor ieder wat wils, elk moment van de dag op 26, 27 en 28 augustus. Ook jong Nederland is welkom op de Uitmarkt junior in het Vondelpark. De vele theaters rond het Museumplein en het Leidseplein, zoals de Stadsschouwburg, Theater Bellevue, het DeLaMar Theater, de Melkweg, Paradiso en het Concertgebouw nemen allen deel aan de Uitmarkt. Mis het niet - laat je raken!
Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.