Categorie: POP-ROCK, VERWACHT

Donderdag 11 Oktober 2012 at 2:54 pm

Eenmalig theaterconcert Bob Geldof in Schiedam

Door Jacques Nachtegaal - Het Collectief N & P

De Ierse singer-songwriter en bovenal politiek activist Bob Geldof toert voor een korte tournee door Europa met een nieuw concert en komt eenmalig naar Nederland. Hij geeft een exclusief en intiem theaterconcert in het Schiedamse Theater aan de Schie. In het kader van zijn recent verschenen album ‘How To Compose Popular Songs That Will Sell' komt Geldof met zijn zeven mans band, op dinsdag 30 oktober 2012 om 20.15 uur in dit akoestisch fantastisch klinkende, Theater aan de Schie.

De kaarten voor dit concert kosten slerchts € 36,00 inclusief consumptie en zijn verkrijgbaar via www.theateraandeschie.nl of via telefoonnummer (010) 2 467 467.
Het is een unieke kans om Geldof, die de laatste jaren niet veel live meer te zien is geweest, weer actief als muzikant te kunnen aanschouwen. Deze voormalig frontman van The Boomtown Rats (‘I don't like Mondays') en oprichter van het project ‘Band Aid' (Do they know it's Christmas?) en het daar uit voortvloeiende concert' Live Aid' heeft een unieke positie in de wereldgeschiedenis bereikt. Naast de nominatie voor de Nobel prijs voor de vrede werd Geldof door koningin Elizabeth II tot ridder in de orde van het Britse Rijk verheven. Kortom een bijzonder mens die Geldof die, mede uit eigen ervaring, de laatste jaren zeer actief is voor de positie van gescheiden vaders met zijn organisatie ‘Fathers 4 Justice'.
Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.