Categorie: NIEUWS

Woensdag 24 Oktober 2007 at 10:18 pm

Ben Cramer en Liesbeth List speciale gasten bij Musical to the Max

Ben Cramer en Liesbeth List speciale gasten bij Musical to the Max

Zondag 11 en maandag 12 november aanstaande zijn Ben Cramer en Liesbeth List te gast in Koninklijk Theater Carré tijdens het ultieme musicalconcert Musical to the Max. Zij zijn te zien naast musicalsterren Joke de Kruijf, Brigitte Nijman, Maaike Widdershoven, Tony Neef en Frans Schraven. Samen zingen zij de mooiste nummers uit musicals als Miss Saigon, The Phantom of the Opera, Cats, Wicked, Les Misérables, Evita, Mamma Mia! en vele anderen. Tijdens deze speciale Musical to the Max voorstellingen wordt er een televisie registratie gemaakt die later in het jaar bij Omroep Max wordt uitgezonden. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van Koninklijk Theater Carré via 0900-2525255.

MUSICAL TO THE MAX voert het publiek langs bijzondere mijlpalen van de internationale en Nederlandse musicalgeschiedenis. MUSICAL TO THE MAX van OPUS ONE is een eigentijds musicalconcert met een live orkest. Een doortimmerd, energiek en dynamisch geheel met verassende combinaties en logische overgangen. Met een frisse aanpak haalt MUSICAL TO THE MAX het maximale uit de rijke traditie van de musical.

De muzikale begeleiding is in handen van Edwin Schimscheimer, die de afgelopen jaren naam heeft gemaakt als arrangeur muzikaal leider van vele theaterproducties. De regie is in handen van de Amerikaanse musical regisseur John Yost die, sinds zijn regie van de legendarische eerste editie van Cats in 1987 in Nederland een vaste werkplek heeft gevonden. Met zijn jeugd op Broadway en zijn grote kennis van de Amerikaanse “musical theatre” geschiedenis, is John de uitgelezen persoon om deze show vorm te geven.

MUSICAL TO THE MAX is goed ontvangen in de Nederlandse pers;
Tony Neef blinkt uit “ NRC Handelsblad
Beloond! “ Spits!
Geweldig gezongen “ De Volkskrant

MUSICAL TO THE MAX is verder oa nog te zien in Hoorn, Den Haag, Utrecht, Haarlem, Capelle a/d IJssel, Apeldoorn, Groningen, Lelystad en Rotterdam.

Voor meer informatie en een complete speellijst; www.musicaltothemax.nl

MUSICAL TO THE MAX, het ultieme musicalconcert van dit theaterseizoen!Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.