Categorie: NIEUWS

Dinsdag 27 November 2007 at 12:14 pm

CLASSICS IN ROCK WEER MET KLINKENDE NAMEN NAAR AHOY

CLASSICS IN ROCK WEER MET KLINKENDE NAMEN NAAR AHOY

Op zaterdag 12 april 2008 zal Ahoy in Rotterdam haar deuren openen voor de tweede editie van Classics in Rock. Na de succesvolle eerste keer in maart van dit jaar, werd de organisatie verrast door grote hoeveelheid enthousiaste reacties van de rockliefhebbers die enorm hadden genoten van de opzet van de show. “Wij wisten dat we een solide programma zouden neerzetten, maar de hoeveelheid reacties die wij en onze partners hebben mogen ontvangen heeft ons aangenaam verrast” aldus Bert van de Watering van New Road Media. Inmiddels staat de nieuwe editie voor 2008 alweer in de steigers. Nog niet alle artiesten zijn al bekend, maar de meeste namen staan alweer op de site van het evenement. “We merken dat het succes van de eerste keer ons erg helpt in het krijgen van de zangers en muzikanten die we graag willen hebben” aldus van de Watering, want het blijkt dat ook in het wereldje van de grotere namen men elkaar wel degelijk op de hoogte houdt van wat er allemaal speelt in hun wereld.

Op 12 april van het volgende jaar zullen de zangers Joe Lynn Turner (Rainbow / Yngwie Malmsteen), Fish (Marillion), Eric Martin (Mr. Big), Doogie White (Rainbow), Chris Thompson (Manfred Mann Earthband) en Jimi Jamison (Survivor) van de partij zijn. Ook wist de organisatie de in alle opzichten unieke “female vocal” groep SIRENA te ontdekken en vast te leggen. Deze drie Engelse dames zouden wel eens dé grote ontdekking kunnen worden van Classics in Rock 2008! Hiermee is dan ook het vocalke gedeelte van het programma rond.
Als extra gasten zijn Andy Scott (the Sweet) en Anna Phoebe (Jethro Tull, Trans Siberian Orchestra) toegevoegd ter ondersteuning van enkele muzikale verassingen die de organisatie in petto heeft.

Natuurlijk zal de SAS band van Spike Edney weer de muzikale ruggegraat vormen van het programma, terwijl het Classics in Rock Symphonic Orchestra weer voor de nodige kippenvelmomenten zal gaan zorgen. Kortom, het wordt weer een avond vol met de aller beste classic rocksongs vol met nostalgie en herinneringen.
Nieuw is de City FM AfterParty na de show waar deejays van dit populaire classicrock radiostation nog een uurtje zullen draaien in de arena van Ahoy. Hierdoor kan het publiek de opgejaagde adrenaline weer laten dalen naar normale waarden en is er geen haast geboden om weer huiswaarts te keren.

De voorverkoop van Classics in Rock 2008 is inmiddels van start gegaan. Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticket Service en aan de kassa’s van Ahoy. Voor VIP Tickets kun je contact opnemen met de organisatie (info@classicsinrock.com) Meer informatie hierover is te vinden op de site van het evenement: www.classicsinrock.com.
De deuren gaan open om 18.30 uur en het programma begint om 20.00 uur. Het verwachte einde van de show zal 22.30 zijn waarna de City FM AfterParty het overneemt tot 23.45 uur.

ALGEMENE INFORMATIE:
Evenement: Classics in Rock
Datum: donderdag 12 april 2008
Lokatie: Ahoy - Rotterdam
Tickets: Arena € 45,- / Ring 1 € 42,50 / Ring 2 € 40,- (excl. Kosten)
VIP Tickets kosten € 75,- en zijn verkrijgbaar bij de organisatie
Programma: aanvang 20.00 uur “ einde omstreeks 22.30 uur (incl. pauze)
Organisatie: New Road Music bv i.s.m. Ahoy Rotterdam
Internetsite: www.classicsinrock.comReageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.